Styk otca s trojročným dieťaťom. Poradíte?

dashenka77773
4. júl 2015

Dobrý den chcem sa spytat mam trojrocnu dcerku a s mojim exd mame sudne rozhodnutie co sa tyka aj styku otca s dietatom ale neustale ho porusuje ... malu vracia ako sa mu paci nie podla hodiny rozhodnutej súdom ... chcem sa spytat ako mam postupovat ... a chcem sa este spytat ze ak je mala v tom case chora ci mu ju musim dat v ten den alebo ci mu musim dat neaky nahradny ... neustale ma totiz atakuje a vyhraza sa mi ze ked mu ju nebudem davat ako sa jemu paci tak sa postavi pred dom a bude tam aj spavat a vykrikovat oplzle veci na mna a moju rodinu pomozte som uz z toho riadne na nervy ... mozem na neho napr zavolat aj policiu alebo ho neako udat ....

lajlilinka
4. júl 2015

Nechápem, to je až také ťažké ísť na UPSVaR, oddelenie sociálno-právnej ochrany detí? Jedine tam ti poskytnú kompletné odborné sociálne poradenstvo. Btw ti pomôžu spisat návrh.
Lebo keď tu čítam tie 'odborné' rady, v zadku ma pichá! Lebo väčšinou sú to iba domnienky a bludy ktoré nemajú nič spoločné so zákonmi a dohovorom o právach dieťaťa.

Peace, Howk

luciana157
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nebicko2
16. júl 2015

lajlilinka no určite to nebude pre matku až také ťažké ale... klienti čo ku mne chodia s tým čo im bolo povedané na UPSVARe, príp.prinesu návrh spísaný tam čo následne na súde neprejde a prídu minimálne o 3 mesiace casu... neviem či by som tam niekoho odporučala... tie baby su tam aj milé aj sympatické aj sa snažia ale často to nemá očakávaný výsledok... takže "neútočila " by som hned na matku. Súhlasím s tým, že "rady" od neprávnikov sú tu niekedy až také, že skôr ublížia ako pomôžu ale o tom je forum, že tam píše mnoho ludi s mnohými nápadmi 🙂

taja567
Autor odpoveď zmazal
Zobraz