Styk 7 mesačného dieťaťa za prítomnosti matky

monika1507
6. mar 2014

prosim vas ak viete tak mi prosim poradťťe moj manžel si chce dieťa bravať sam take maličke nieje kojene aa cche to riešiť sudom .. lebo predtym mal dať žiadosť o rozvod ale nie lebo on sa boji zaplatit všetky sumy okolo toho a pritom si zarobi za mesiac 700eu ...........a teraz ma že ide na sud požiadať aby si mohol maličku bravať sam ale to ja nechcem chcem aby sa snou stykaval len za mojej pritomnosti ako by som to dosihla može sud dat take male dieťa o kt. sa on nevie sam postarať ? on jej nevie ani plienku vymeniť ani obliecť ani nakrmiť,,, no jednoducho nič ...... čo mam robiť dava sud take maličke bez matky či ako mamičky radťe som zufala .... nevladzem

luba28
6. mar 2014

@monika1507 nech to da na sud kludne,....ale neviem ci to neni len zase take bu,bu,bu,....pojdes na sud,samozrejme ze aj kuratorka bude pridelena a predtym by ta mala kontaktovat a jej vsetko povies,.....ona zastupuje prava deti na sude a urcite bude na tvojej strane a bude nastojit na tom,ze tak male dieta ak sa otec nevie postarat nedovoli,aby ju bral mimo teba a na dlhsie ,...neboooj,.....

jajka71
6. mar 2014

co najskor chod na kuratelu, na urad prace, ten sa bude vyjadrovat v prospech alebo v neprospech tejto zalezitosti a oni ti tam povedia co a ako,
inak to, ze sa tym vyhraza, to este neznamena, ze to aj urobi, ale ak by to aj spravil, mala by si mat na svojej strane, resp. na strane dietata kuratorku, preto by som za nou urychlene zabehla a porozpravala sa🙂

drzim palce

tajomna21
6. mar 2014

@monika1507 vsak sa ti stale vyhraza a meni rozhodnutia .... sme ti radili, aby si ty si sla upravit styk a vyzivne, bola si na urade aby ti pomohli to spisat ?

maminuska
6. mar 2014

@monika1507 vieš čo ?Ja by som mu povedala že dobre, nech s ju vezme, aspoň si oddýchneš.
Mne sa takto exo neustále vyhrážal že požaida o deti do svojej výchovy, bola som z toho dost neštastná ale potom som mu povedala že ok, ak sud uzná že im u teba bude lepšie, že máš lepšiu citovu výbavu a finančné zabezpečenie, tak ja si ich vezmeš. Vzala som mu vietor z plachiet....potom prestal.
Tvoj muž ta len natahuje a teší ho že ti ubližuje, strč mu dietatko do ruk a povedz mu na staraj sa.. terapia šokom.

tova
7. mar 2014

@monika1507 on je nevie obliect , nakrmit alebo nebula prilozitost, chcela si to robit stale ty. Lebo som este nopocula o zadnemu muzovi, zene aj nevzdelanych aby dieta evedeli prebalit alebo obliect. Tak mu to ukaz 2 krat a urcite sa nauci. Dieta nechaj nech si zyka na otca od malicka, nesprav jej sok v 3r. ze dieta bude vystrasene ked bude mat ist k otcovi na noc.

monika1507
autor
7. mar 2014

@maminuska
@tova vy to nerozumiete on sa o malu vobec nevie postarať aj ked som mu to milion krat ukazala to nema vyznam a nemože mu sud prideliť take maličke len same musi jjednoducho chem len za mojej pritomnosti ........ čoma synovca ked bol u nich na prazdninach viete kde ho davali bolo vonku pekne .... a stale len pred televizor ......... a ine veci to nemože sud mu ju dať samu ...

monika1507
autor
7. mar 2014

@tajomna21
@luba28
@jajka71 dobry večer bola som na urade za jednou tetulov čo onas s tym robi a zistila som že ona je z našej dediny .. tak ona mi to pomohla vypisať všetko ....... vo štvrtok .. a v piatok to už bolo aj podane a mi povedala že take male dieťa mu može dať sud aj samu ale aj nemusi baby prosim pomožte mi aby sud jemu neurčil že take male dat mu ju samu , on nevie aky ma to dieťa ten režima jedno z druhým..... to nemožem dovoliť a mam dala som si ako vyživne,zverenie do mojej starostlivosty a aj stretavania .... pondelok-štvrtok od 16:00-18:00 a sobotu od 15:00-17:00 ona mi to tak navrhla .. čo mam robiť aj na sude aby mu sud nepridela samu .. ved to nie ........

luba28
7. mar 2014

@monika1507 pojdes na sud a povies,ze sa nevie o nu postarat,ved aj kolizna k tebe pride,alebo si ta pozve pred pojednavanim,......neboj sa nic,....vyyyborne,ze si sa uz pohla,...1.krok mas za sebou,..vydrz a nedaj sa,... 🙂 🙂 🙂

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 pohla som sa .. mam doma aj predbežny nacrh na rozvod to mi aj ona pomohla vypisať tak počkam čo bude po tomto .. ale take male dieťa aj ked na tolko hodin mu nemožu dať samu to nie ,zblazním sa

luba28
7. mar 2014

@monika1507 pojdes s nimi,..na tom trvaj na sude,...

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 ako čomam povedať ? ked sud urobi alebo kedy mam povedať sudkyni že chcem aby sa stretaval s malou za pritomnosti mna.

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 na sud eon bude chcieť všetko vyvratiť proti mne .........že vraj suii už kupil aj autosedačku ........

luba28
7. mar 2014

@monika1507 na sude budes mat moznost vyjadrit sa ku kazdemu bodu co bude napisany,...neboj tam nehryzu,...su tam ludia ako my,...a este aj ta kuratorka musi hajit prava malej,cize urcite nedoporuci styk s malou bez teba,...pojdes presne potom za tou ,ktora bude malu zastupovat na sude a porozpravas sa s nou,...nebooj sa,....

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 on bude chcieť všetko proti mne prekrutiť .. a vyvratiť.............takže kolizna pride tak či tak domou .......... nas pozrieť a tak . dufam že všetko u koliznej prebehne okey že s ničim ju nesklamem alebo aj samu seba .. a kolizna pride aj pred sudom za mnou ? ved moji rodičia su ešťe aj svedkami že on o malu zaujem nema 15 dni a po 15-dnoch si spomenie že ssi chodi takňde a tade že mi je neverny si spomenie že ma dceru kt. pride akurat tak pozrieť na 10minut a ide dovidenia ... nech si ide ja sa o malinku moju postaram ...

luba28
7. mar 2014

@monika1507 ano,mozno pride k tebe domov,alebo ta predvola na urad,...tam chod aj s maminou a nech ti vsetko dosvedci,lebo ona bude pisat posudok,....nestresuj sa teraz,...mala vyciti,ze si neni ok a bude mrzuta,..nic pred nim nehovor,nespominaj,....tvar sa,ze si nic nepodala,...

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 ak bude mať mamina volno tak kludne som zvedava kludne nech si pride aj domou alebo aj keby ma predvolaju ... len neviem čo ma čaka ... nie ja pred nim nič nehovorim nech sa zbada som zvedava ako potom zareaguje nebude vedieť čoma robiť ale daju mu to dieťa same? že nemožu prosim nie aj ked on byva u rodičov aj ja a je medzi nami 17km dialka to nie aby mu ju ndali samu to nedovolim ...

luba28
7. mar 2014

@monika1507 nie nedaju urcite,...budes trvat na svojom,ze len v tvojej pritomnosti,....aj ja som mala obavy pred sudom a koliznou,ale potom vsetko opadlo,...sudkyna sa rozpravala akokeby sme boli na kave,kolizna tiez v pohode,...nic sa neboj,.....a mamina si urcite hodinku vybavi ked budete mat ist na urad,alebo pride k vam domov,...ona da presny termin aj hodinu,...

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 panebože je to ťažko ale snad všetko dobre dopadne podla mojich očakavani ..........a vy mi pomožeťe už mi tym pomahate ža ma držute a posuvate dalej ....to kolizna nepride nahodne može prist aj nahodne aj nemusi ale može sa aj ozvať a aj sa nemuši

tajomna21
7. mar 2014

@monika1507 neviem preco, ale preco mas taky strasny strach z toho, ze by bol napr. 2 hodiny s malou sam? je nebodaj nejaky agresivny?
na sude pekne sudkyni budes odpoved na otazky, a povies, ze sa o malu nezaujima aj 2 tyzdne, potom pride na 10 minut a ide prec a proste vsetko, co ta napadne ....

luba28
7. mar 2014

@monika1507 no u mna ked bola a aj na urad ked som isla,..tak sme sa dohodli a poslala aj pozvanku,ked som mala k nej ist,...

monika1507
autor
7. mar 2014

@tajomna21 ano je agresivny na mna a na malu kričal ...... mala sa zlakla ked sme boli cez vianoce u nich a jeho rodičov jeho mama sa chcela porozpravať .....reku fajn .. a ked som povedala to nevadi že on chodi po diskotekach a jeho mama nie nech si chodi ...... a ešťe sa aj do ocina vlastneho puštal a mna a malu vyhodil z ich domu

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 no tak bduem čakať ju alebo aj ked mi pride pozvanka kedykolvek možem ratať s vašou pomocou?

tajomna21
7. mar 2014

@monika1507 tak to povedz na sude ... ze je agresivny, ze sa ho bojis a bojis sa, ze mu rupnu nervy pri malej ... urcite mu to stazi poziciu
este mi napadlo ... normalne si zapisuj co nechces, coho sa bojis, co zle povedal, urobil .... aby si na nic nezabudla na sude

monika1507
autor
7. mar 2014

@tajomna21 pred vianocami prišiel doobeda pozrieť malu a malinka bola na posteli sa vyvalovala ........ a prišiel k nej poškrabkal jej po tričku-body a povedal jej čav ryť a odišiel

luba28
7. mar 2014

@monika1507 ano moja mozes aspon tak cez net,... 🙂 oni nechodia len tak bez ohlasenia,..ved ty neni si povinna teraz sediet cele dni doma,...stale sa ohlasia,alebo ta predvolaju,...

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 Dakujem Vám pekne ani sinevieťe predstaviť ako mi pomahate aj ked len cez internet ano

luba28
7. mar 2014

@monika1507 a na koniku si vsetky tykame,... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

monika1507
autor
7. mar 2014

@luba28 tak dakujem ťi pekne

tova
7. mar 2014

@monika1507 nuz co ale chces ty a aky mas sposob vychovy je jedna vec. Rodicia maju rovnake prava a on moze mat inu vychovu. Je vela matiek co deti nechavju dlho pri tv. a Je vela otcov ktori maju male deti v svojej opatere a staraju sa dobre. Ked nema moznost nemoze sa to naucit..bol niekedy sam s nou? nie ze ty si bola v inej izbe ale prec z domu/bytu? Obycajne zeny od narodenia chcu sa 100% starat o dieta ale od narodenia treba do toho zapajat muza. Moj menil prve plienky v nemocnici, daval im jest atd.. vedel prezliest, sestricky to Rovno jemu ukazovali pretoze ja som bola po cisarskom v posteli.

monika1507
autor
7. mar 2014

@tova ano bola som preč tyžden na operaciiii v noci mala plakala on ani pri malu nešiel a mamina cakala že ju aj nakrmi a nie pon povedal mojej mame že nakrmte ju lebo toja neviem a mam mu hovori akto sa tonikdy nenaučiš a on ja ani nechcem....mate dobreho muža