Baby potrebujem poradit ake mate skunosti s rozhodnutiami sudov..moj partner chce ziadat striedavu starostlivost a styk s dietatom bez mojej pritomnosti..nakolko som mu vsak nasla makke drogy a viem ,ze ich uziva nezelam si to.moze malu vidiet kolko chce a kedy chce ale iba za mojej pritomnosti.ako sud vyhovuje v tejto veci?pocula som ze do 3rokov nie je problem.
nám to súd nariadil, že pri stretnutí mám byť aj ja, ale ja som odmietla. Nebudem sa stretávať s človekom, ktorí mi neustále vulgárne nadával,.... Neexistuje zákon ktorý by mi to prikázal. Po syna prišiel asi tak 2-3 krát a potom už nikdy viac. syn má 20 r.
Ked ide o travu, pravdepodobne si to vedela aj pre tym ako ste si urobili dieta, ci nie? Travu dnes fajci skoro kazdy treti-stvrty clovek, a to neznamena hned, ze je fetak. Nechces sa mu len tak trosku pomstit?
Inak, ked maly ma 15 mesiacov, a otca moc nepozna, tak podla mna by ti to mali odklepnut, ze iba v tvojej pritomnosti. Ale, ked spolu nevychadzate moc dobre, tak to moze sposobit dalsie problemy.
Hej, do 3 rokov veku dieťa sa striedačka neodporúča, jedine, ze s nou súhlasia obaja rodičia dieťaťa.
Je pravdepodovne, ze ti sud vyhovie, aby sa otec s dieťaťom stretával len v tvojej prítomnosti, ak sa o dieťa doteraz sám nestaral a dieťa nie je na jeho prítomnosť bez teba zvyknuté a ich stretávanie sa nie je pravidelne
Je fajn, ze si sa postavila k veci tak, ze ju môže vidieť a byt s nou koľko chce a kedy chce, aké v tvojej prítomnosti, to byt na tvojom mieste, takto poviem aj na sude
Druha vec, ze ak do mu našla mäkké drogy s užíva ich, mala by si mat o tom dôkaz, inak je to dost problém, lebo to skončí ako tvrdenie proti tvrdeniu
Neviem, ci si myslela trávu, sud môže nariadiť skúšku na prítomnosť drogy v moci ci krvi a canabis sa udrží pomerne dlho, aké aj tak by si mala mat nejakú podporu svojho tvrdenia