Styk 15 mesačného dieťaťa s otcom za prítomnosti matky. Poradíte?

sasha871
24. aug 2015

Baby potrebujem poradit ake mate skunosti s rozhodnutiami sudov..moj partner chce ziadat striedavu starostlivost a styk s dietatom bez mojej pritomnosti..nakolko som mu vsak nasla makke drogy a viem ,ze ich uziva nezelam si to.moze malu vidiet kolko chce a kedy chce ale iba za mojej pritomnosti.ako sud vyhovuje v tejto veci?pocula som ze do 3rokov nie je problem.

pribinak
24. aug 2015

Hej, do 3 rokov veku dieťa sa striedačka neodporúča, jedine, ze s nou súhlasia obaja rodičia dieťaťa.
Je pravdepodovne, ze ti sud vyhovie, aby sa otec s dieťaťom stretával len v tvojej prítomnosti, ak sa o dieťa doteraz sám nestaral a dieťa nie je na jeho prítomnosť bez teba zvyknuté a ich stretávanie sa nie je pravidelne

Je fajn, ze si sa postavila k veci tak, ze ju môže vidieť a byt s nou koľko chce a kedy chce, aké v tvojej prítomnosti, to byt na tvojom mieste, takto poviem aj na sude

Druha vec, ze ak do mu našla mäkké drogy s užíva ich, mala by si mat o tom dôkaz, inak je to dost problém, lebo to skončí ako tvrdenie proti tvrdeniu
Neviem, ci si myslela trávu, sud môže nariadiť skúšku na prítomnosť drogy v moci ci krvi a canabis sa udrží pomerne dlho, aké aj tak by si mala mat nejakú podporu svojho tvrdenia

bonaqa2013
25. aug 2015

nám to súd nariadil, že pri stretnutí mám byť aj ja, ale ja som odmietla. Nebudem sa stretávať s človekom, ktorí mi neustále vulgárne nadával,.... Neexistuje zákon ktorý by mi to prikázal. Po syna prišiel asi tak 2-3 krát a potom už nikdy viac. syn má 20 r.

jani_uk
25. aug 2015

Ked ide o travu, pravdepodobne si to vedela aj pre tym ako ste si urobili dieta, ci nie? Travu dnes fajci skoro kazdy treti-stvrty clovek, a to neznamena hned, ze je fetak. Nechces sa mu len tak trosku pomstit?
Inak, ked maly ma 15 mesiacov, a otca moc nepozna, tak podla mna by ti to mali odklepnut, ze iba v tvojej pritomnosti. Ale, ked spolu nevychadzate moc dobre, tak to moze sposobit dalsie problemy.