Striedavá starostlivosť pri trojročnom dieťati a 270 km

nikinkals
14. máj 2014

Mile Zienky,chcem sa spytat ci moze vyhrat ex-priatel striedavu starostlivost,dcerka bude mat v juli 3roky,do skolky neviem ci mi ju vezmu,kedze s nikym inym nechce byt ako so mnou.Vcera to totiz ziadal na sude a tak sudkyna prizve znalca z psychologie,aby to rozlustil,ale co mu moj drobec asi tak povie,ked este tak neporozprava a hlavne z cudzim clovekom..Mam pocit,ze je to len preto,aby mi robil problemy a nesuhlasi ani s 50eurami na mesiac,,dva mesiace sa nezaujimal ako sa mala ma,ale to sud nezaujima ..Poradte ak mate s tym skusenost,dakujem

zutera
14. máj 2014

@nikinkals ne nezvítězí, neboj. Navrhni neomezený styk!.Píšu z vlastní skušenosti.Do IP víc. 🙂

kaktusik007
14. máj 2014

@zutera aby mohla branit v styku otca s deitatom??? to uz je len rada...

zutera
14. máj 2014

@kaktusik007 nikdo přece neěkl že má bránit styku otce z dítětem.Ty tam snad něco takového vidíš?Já teda ne.Pěkný den 🙂

kaktusik007
14. máj 2014

@zutera ale prosim ta.... obe vieme o com to je, tak sa tu nehraj ze to tak tie zeny nerobia...

@nikinkals sud nariadil pscyhologicke dokazovanie, pretoze v zakone o rodine je napisane, ze ak o striedavku prejavi zaujem jeden z rodicov, sud sa nou MUSI zaoberat --- ono to, ze byva teraz 270 km nic neznamena... mala estenechodi do skolky -- mozes sa prestahovat ako aj ty k nemu do mesta, tak aj on sa moze prestahovat, kde zije jeho dieta....

zutera
14. máj 2014

@kaktusik007 nezlob se na mě,cuká se když má platit 50eur,dva měsíce nejeví zájem.Takto se chová otec který projevuje OPRAVDOVý zájem????? NE!!!!.Samozdrějmě že to musí sud prošetřit,to chápu,ale v opodstatněních případech.Zažili to tvoje děti?Moje ano a upřímně nic dobrého z toho nebylo,takže tak

kaktusik007
14. máj 2014

@zutera nemas sancu vediet, cim vsetkym si presli a prechadzaju moje deti.

ale aj tak - branenie v styku sa vzdy vrati. A ked branit, tak vtedy, ked tam su fakt VAZNE dovody - a nie to ze nechce platit 50 eur alebo ze dieta 2 mesiace nevidel....

a k tomu vyzivnemu --- poznas jeho majetkove pomery? a jej? nepoznas... a ani ja nie --- pre niekoho je 50 eur nic, pre ineho je 50 eur mesacne likvidacna suma....

nikinkals
autor
14. máj 2014

@kaktusik007 Ahoj, ide o to,ze na sude sa lutoval,ze nevladze platit 50e na malu,ale na syna z predchadzajuceho vztahu vladze hravo 116e poslat...troska ma to stve,lebo kebyze si tam znizi,tak potom problem by nemal..

ammellia
14. máj 2014

@nikinkals nevie dat 50e ale chcel by striedavku? To by z coho zivil dieta?

nikinkals
autor
14. máj 2014

@ammellia to neviem,viem,ze uz tri roky nepracuje a mne sa to zda daleko,aby dieta kazde dva tyzdne absolvovalo 3hodinovu cestu tam a potom i spat..

zuzana2442
16. jún 2014

ahoj,ja mam nariadenu streidavku aj ked som nechcela....on byva v topolcanoch ja uy v ziline....to je riadna dialka....mala mi ide teraz od septembra do skoly,,,,,urputne bojujeme s exom uz dva roky o malu....aj znalec odporucal dieta mne,aa ja tak bola nariadena striedavka....teraz som si podala nove konanie,,,,mame ist znova znalcovi,,,,som zvedavaq ako to dopadne ,my mame striedavku po tyzdnoch!!!!!!!takze kludne ak stym nebudes suhlasit,a on bude chciet,mozu vam ju dat,,,,tot moj pripad

petiku
17. jún 2014

@zuzana2442 no tak to máš kruté...to som naozaj nevedela, že aj pri takých dialkach a nezhodách rodičov dajú striedavku. My dvaja sa nevieme dohodnúť na ničom...a striedavkou sa mi stále vyhráža. Držím palce v novom konaní!

zuzana2442
17. jún 2014

vyhrazky su jedna vec...pokial to nedal na papier ,tak to mas stale dobre..ak to da na sud,tak az vtedy zacne peklo,ale dost zalezi aj od kuratorky ako sa vyjadri,ci je vhodna striedavka alebo nie,,,mne ani panicka neprisla na prve pojedko,,,teraz v tomto novom konani,,,som mala prvu koliznu(CELKOM FAJN),ako v Topolcanoch ...tam boli ine,A HLAVNE VEDUCA ...naplula by som jej do xistu!! ....,potom mi tu v ziline dali dalsiu (bez mojho vedomia) a ta ani neprisla na sud,-vyhovorky tipu"ona si to zabudla poznacit ze je pojedko,dalsia bola,ze mala vela roboty,,,a gooooooooool ,ze ona bola za sudkynou uz doobeda sa dohodnut.!!!!! ).kto ma kontaky,a praachy dosiahne co chce,,,ako moj ex..treba sa vsade stazovat a pisat papiere....inak sa to neda tu na tomto slovensku
@petiku

zuzana2442
17. jún 2014

@ammellia chce striedavku aby nemusel platit ani tych 50 eur...moj ex zaraba vyse tisic,a napr.mi prispieva pri striedavke 100 eur

zuzana2442
17. jún 2014

@nikinkals moja mala to obsolvuje kazdy tyzden a tiez tri hodiny,,,,je to na nic...ak bude tvoj ex ,na tu striedavku tlacit,mozno to dosiahne,,,,musis byt tvrda od zaciatku naneho.a nepovolit mu to.

nikinkals
autor
17. jún 2014

@zuzana2442 Ahoj,prosim,mozme sa bavit cez IP?mala by som nejake otazocky

jahodecka
17. jún 2014

@nikinkals toto su len hry otca a matky...mne robi byvaly to iste,o malu zaujem nema,len mi skusa nervy a psychiku,lebo vie ze cez malu mi najviac ublizi.....chce to len pevne nervy a nepodlahnut tomu...na sude hrdinsky navrhol 30e vyzivne,je zamestnany,poziadavky mal na malu neskutocne,kym sme boli spolu zaujem o malu 0 bodov,same klamstva a posmesne,arogantne xichty mi do oci a ja som len preplakala cely sud,kuratora sa nezastala malej ani slovom,aj teraz ked som bola u nej riesit veci,bola na jeho strane....MATKU A DIETA NECHRANI NIKTO,HOCI SA TYM STAT PYSI.....to je system