Ahojte chcem sa spytat ake podmienky musia byt v byte vytvorene na striedavu starostlivos ak chce muz odisiel nechal ma v byte s detmi ale chce striedavu starostlivost
@zuzana9393 Pýta sa na to či dieťa môže ostat v garzónke resp.2 deti s rodičom v podnájme.............Áno môže ak nemá inú možnosť môže
Dieťa by malo mať vytvorené síce podmienky ( izbu svoje sukromie a i ) ale ak by to dodržiavame deti končia v detskom domove je XXX matiek ktoré žiju s rodičmi - a majú jednu izbu v byte ( dome ) a v nej žena + 2 deti a rozmer 12m2 čo je určite menej ako garzónka....
No ci moze byt striedava starostlivost ked ma iba podnajom, ze nebudu mat deti vlastnu izbu stol na ucenie a tieto veci
@zuzana9393 1izbovy byt a striedava by bola dohodnuta dopredu 1 dieta je na zs a druhe na strednej skole
Aj ked jedno dieta suhlasi a druhe nesuhlasi so striedavou ako to je?
Ak sa vy na tom dohodnete - možeš bývať aj u suseda.......Sociálna pracovníčka možno ani nebude prítomná.........ak ste sa vy na tom dohodli.........Ja keď som bol mladší nechcel som chodiť do školy - a musel som - nechcel som jesť zeleninu a mama ju do mňa vtlačila , nechcel som chodiť na večierku domov a musel som. Vy ste rodičia - nie vaše dieťa - bude mať 18 rokov može sa odsťahovať.........Ak vy obaja s tým súhlasíte - nebudú sa prešetrovať podmienky a názor detí.........detí nepodajú na súd návrh ( nemajú takú možnosť ešte a i ) . Rodičovská dohoda predložená súdu - súd za 10 minut nemá čo robiť.........
Presne tak, ked sa vy dohodnete, tak sud nebude teba nutit aby si deti mala cely mesiac ( napriklad) socialne pracovnicky ku tebe aj k muzovi zrejme pridu a potom to na sude zhrnu. Ale nemaju s tym co spravit, platit vacsi podnajom nikomu nebudu a deti do decaku tiez kvoli tomu nedaju. Ak jedno dieta s tym nesuhlasi to by malo vahu len v pripade, ze vy dvaja mate tiez rozdielne nazory. Tam by sa na nazor dietata prihliadalo.
@zdenka11081983 a preco myslis ze je to cele zle?Lebo aj ja som neni az k tomu moc priklonena
Ak k tomu priklonená nie si , potom sa už môžu skúmať dovody do hlbky. Potom už môže byť problém , že dieťa nemá vytvorené podmienky u jedného z rodičov , može byť problém nesúhlas dieťaťa , može byť problém aj to že dýchaš nahlas.....Potom už súd môže trvať roky , a nesúhlas dieťaťa , so SS alebo bytové podmienky budú len okrajová záležitosť a deti nebudú trpieť tým že nemajú stôl na písanie ale že otec a mama proti sebe zbroja - jeden na druhého nadávajú - vláčia ich po psychológoch , každú chvíľku sa ich niekto pýta koho majú radšej , u koho chcú bývať a že majú riešiť veci ktoré za nich mali vyriešiť rodičia.....
@modry1985 no a ked je to tak ze otec odisiel a dieta to tak vzalo ze musi ist k psychologovi?ze sa zhorsilo na nicom mu nezalezi?
Odchádzajú matky / otcovia . Nájdu si nových partnerov , láska vyprchá a i......Tým však rodičovstvo nezaniká.....Začala si konverzáciu že ste na SS dohodnutý.....Ak dohodnutý nie ste / psychológov dieťa navštívi ešte XXX krát................Veci na ktoré si sa pýtala súd viac menej bude zaujímať okrajovo ak prídete na súd z dohodou.........Ak nie / a začne boj o osobnú starostlivosť / striedavú - tieto veci súd zaujímať budú , bude ich prešetrovať a i.... Začnú sa pohovory sociálna pracovníčka / súd / možno psychológovia / a na konci to vyvrcholú súdnoznaleckým dokazovaním / odvolaním jedného z rodičov a dieťa ma pár rokov strávených v tomto blázinci.......
Ahoj, prečo niesi striedavej priklonena?
@dievcacitajucelist neviem ja tie deti k tomu otcovi pustim kedy chcu mozu tam ist ale tak tu maju domov budu chodit k nemu a nebudu sa ucit proste budu vyuzivat on chce striedavu len preto aby neplatil vyzivne lebo ze on nebude este navyse platit dajme tomu nejakych 200 eur na nich ked budu unho
Ak chceš napíš mi súkromnú správu
Ked sa vy dvaja na striedavej dohodnete, tak sud by to mal respektovat. Lebo trochu nechapem na co konkretne sa pytas