Ahojte ako je najlepšie striedava starostlivosť týždeň a týždeň alebo 2 týždne? Ja neviem ci tie dva týždne nebudú pre mňa ako matku dosť veľa keď nebudem s deťmi toľko
Vieš o tom, že pri striedavej starostlivosti, nejde vôbec i teba,treba to riešiť s deťmi a otcom
Kto chce pre svoje deti to najlepšie možné ten na striedačku nikdy nepristúpi.Pytajte sa psychológov ....
Treba a dohodnúť s otcom. A podľa veku aj detmi
Týždeň , týždeň , cez prázdniny skôr 2 + 2. Dristy o tom ako zlá striedačka je , od ľudi čo striedavú nezažili si nevšímať. To je ako debata s astronautom ako sa dýcha vo vesmíre. Nikdy si to nezažil ale presne vieš....😝
Vek deti? My sme začali si striedavkou (deti doma, striedame sa ja a ex), ked mali cca 5 a 7 veru bol týzden vela, este má potrebovali viac než otca. Tak som ho nechala vždy vo štvrtok, nech sa venuje koníčku a ja som s nimi bola od vyzdvihnutia z MS /ZŠ a odisla až pred spaním. Teraz maju skoro 9 a 10 a už všetci zvladame striedanie po týzdni. Pubertaci možno zvládnu aj po dvoch.
Mám partnera čo má deti .. prv bola striedava no ani pre deti a ani pre ich mamu to nebolo ok. Deti nevedeli kde patria, po dvoch týždňoch sa balili a odchádzali alebo prichádzali.
Potom sa dohodli, že bude ich mať každé 2tyzdne na víkend a je to úplne i inom. Hlavne deti sú spokojne a vedia kde patria.
Nikdy striedavu starostlivost. Deti musia niekde "patrit", musia mat svoj domov. Mne to pride ako prehadzovanie si deti hore dole
podľa mňa striedavá starostlivosť nie je pre dieťa dobrá
tá je dobrá pre rodičov
dieťa nevie kde je doma 😐
@sense
Lebo sú to slečny takže kufre si brali, s vecami . Majú veci stále aj na dome aj svoje izby majú, ale vždy keď odchádzali tak boli pobalene.
A prečo? Lebo všetko potrebujú a nemajú čo na seba... To hovorili dookola. 🤷 Ja som sa nestarala. Keď chceli alebo niečo zabudli tak prišli kedykoľvek. Ja som to neriešila
@olivia_c
A každý máme nejaký názor a skúsenosti.
Toto je len môj názor a môj pohľad zeny ktorá žije s mužom co deti má a jeho deti prešli aj striedavou starostlivosťou a aj každý druhý víkend( plus kedykoľvek , dovolenky, výlety) tu nejde len o to že ich mal len na stri dni po dobu dvoch týždňov. No bolo to pre ne lepšie aj samé sa vyjadrili, že tak sa im to viac páči ako predtým.
@sense
Mama tak chcela. Aby boli aj s otcom hoc potom tvrdila okoliu, že jej veľmi chýbajú.
No potom raz unas plakala tá staršia, že si ich prehadzujú a že chcú byť pri mame. No čas s otcom môžu tráviť kedykoľvek. Aj na dovolenku chodia s nami. Ich mama povedala, že nemá peniaze na také srandy. No jej plat ma na sk pomery krásny , plus výživné a všetko sa platí na polovicu(myslím aktivity detí).
No ja sa do toho veľmi nechcem starať. . sú to ich deti.
Napis správu ak chceš 🙂