Ahojte, syn má skoro 10r.V striedavke ho mame 3roky odvtedy co nastúpil do školy. Nechcela som to, ale nakoniec som nato pristúpila. Synovi to vyhovuje. Keď je on v pohode, som aj ja. Syn chodí 4roky na futbal, jd v klube a baví ho to, začo som veľmi rada, že športuje. Problém je taky, ze ten týždeň, vo ho ma ex, ho nechce na futbal voziť (býva vedľa v dedine) my v meste. Keďže chcem, aby tam syn chodil (aj syn chce) tsk musím chodiť pre neho na tréning aj ho z tréningu zaviesť k ex naspäť. Odmieta ho voziť. Je to 3x do týždňa + zápas cez víkend. Neviem už čo robiť. Bola som za koliznou, ta mi moc neporadila. Mate nejaké skúsenosti, rady... Ďakujem
@pribinak áno syn chce, aj to otcovi povedal. Syn mal v lete prijímanie a hovoril mu čas kedy ho ma, nepočúval ho, nevyzistil si ci ho ma vtedy, tak prišiel neskoro v pôvodný termín, tak mi to dava vyzerať a ide si tvrdohlavo po svojom. Sobec proste. Na tréning aj z tréningu, bude mať toho dosť, keby išiel na bicykli, spotený.
@kinlly7 a naco ho potom mate v striedavke? Takato strriedavka-nestriedavka nema vyznam. Ak chcel aj muz striedavku, tak sa mu malo vysvetlit, ze to je so vsetkym vsudy. Cize, ked ma dieta aj nejake kruzky, musi sa o vsetko potarat ten rodic, ktory dieta ma v ten tyzden. To nie je len dat v ten tyzden dietary jest a stretchy nad hlavou. Tvoj syn ma 10, je uz dost velky, kludne moze otcovi povedat aj on svoj názor.
@yanni on mu povedal, ale proste nie! Neviem ako to vyriešiť. Mam malú 2rocnu,chodim jak krava s malú hore dole v týždni co ho ma on. Robím to len koli synovi. On sa na neho momentálne nepozerá, len aby mňa zničil. Policajt, čo ti poviem. Jeho futbal ani nebaví, nikdy sa nebol na neho pozrieť. Jemu to vyhovuje, že nemusí chodiť.
@yanni k nám do mesta chodí do školy kúsok odo mňa. Ale to je školská dochádzka, to je iné. Futbal je mimoškolska. Vozí ho ráno, keď ide do roboty. To ze ho nechce voziť na futbal v rámci svojho týždňa, nieje dôvod. On žije s mamu, všetko mu robí ona, izbu ma svoju ako takú... Takže tam nič...
@pribinak tiež neviem, len to mrzí. Človek sa snaží viesť dieťa k niečomu a nejaký lenivý moron to ničí a ešte má práva. Podľa mňa to nieje v najlepšom záujme dieťaťa a na to by sa malo prihliadať. Nehovorím zrušiť kontakt, ak sa ale odmieta podieľať na starostlivosti...
@kinlly7 aký je vlastne jeho (náhradný) program pre syna keď je u neho? Narúša to nejaké jeho plány? Prihlásil ho inde?
A plati ti alimenty? Podaj si navrh na zvyšenie a ako dovod napiš že syna voziš na kružok od otca lebo on ho voziť nechce. Alebo navrh na zrušenie striedavej starostlivosti. Aj keď ja osobne by som ho vozila s usmevom na tvari a ešte sa tomu chujovi vysmievala aka som sťastna že si ho možem odviezť. Mam rada tento sposob tyrania s usmevom na tvari🤣 myslim si že to by ho nasralo najviac.
@haley7897 áno dal ho na plaváreň rýchle... Aby mal zaručene, že keď mu ho nedám ja na plaváreň, on mi ho pusti na plaváreň. Ma to všetko vypočítané, vyzistene od kamarátov zo súdu. No hrozne 😡
Plavaren mu dal, vtedy keď nemá futbal stredu a sobotu. Plaváreň si môže nastelovat hocijako, ale v klube nemôže chodiť vseliako, to není holubnik
@nelca84 ano o prieky. Vid prispoveok nad tvojim. Presne to som aj ja myslela. Kludne moře ist chlapec k matka na hodinku a odtial na trening a potom nech ho otec vyzdvihne z treningu. Ved ma jedno ci pojde na obed po nebo do školy alebo o 6 večer po neho na trening. Pochybujem, ze medzi tym obedom a vecerou nijak vela s tym dietatom este robi.
@dominika_sk neplatí, keď máme striedavku nič. Aj to si myslím, že chcel striedavku, aby mi nemusel dávať výživné, keď mal nastúpiť do školy. On je vyštipany policajt.
@kinlly7 syn nevie ísť sám na tréning?