Stretnutie ohľadom rozvodu

28. okt 2024

Za pár dni mám stretnutie s advokátkou ohľadom rozvodu. Ako vyzerá prvé stretnutie ? Čo budeme preberať ? Alebo len ma oboznámi a dá ďalší termín? Keďže pracuje len do 15:00 tak naše stretnutie bude trvať 15 minút . Nie je to krátko?

caramellka
28. okt 2024

Tak moje prvé stretnutie s advokátkou trvalo cca dve hodiny, prebrali sme všetky možné podrobnosti ohľadom rozvodu, dala som jej spísané náklady na dieťa a doložila doklady, popýtala som sa na všetko, čo ma zaujímalo, atď.

autor
28. okt 2024

@caramellka aha a vedela si dopredu čo máš priniesť na prvé stretnutie alebo ako ?

caramellka
28. okt 2024

My sme si predtým volali, vtedy sa ma popýtala na také základné veci, aby bola v obraze. Tie výdavky na dieťa som si spísala automaticky a pochystala doklady k tým výdavkom. Keby som to nemala, donesiem jej to dodatočne.

autor
28. okt 2024

@caramellka aha lebo ja som volala jej ohľadom termínu že by som chcela a ona len povedala dátum a a čas a to bolo všetko

caramellka
28. okt 2024

Tak možno na prvom stretnutí si poviete len ten základ, čo sme my riešili v tom telefonáte pred stretnutím. Uvidíš. Každý to má možno trochu inak.

deti95060810
28. okt 2024

tak to sa ozaj len pozdravíte... za 15 min. nespíše nič.

autor
28. okt 2024

@deti95060810 tak pochybujem že budeme niečo na prvom spisovať