Akurat si tym prechadzam, nie je to uz celkom cestve, presli 4 mesiace. Cakala by som, ze uz budem dost za vodou a mam pocit ze tie pocity zacinaju byt intezivnejsie, co ma prekvapuje, kedze uz ten cas nejaky presiel
Zaujimalo by ma, ako to mate vy. Ak som s detmi a robime spolocne aktivity, ktore sme robii spolu ako rodina, neskutocne mi tam chyba ten clovek, lebo uz to nie je take iste.
A zas na druhu stranu, ked som bez deti, smutok je tiez vyrazny. Nakolko prestavivost neskutocne funguje, ako si uzivaju s otcom. Mozem aj jemu chybat v tychto chvilach?
Jasne, nie sme spolu s urciteho dovodu, rozisli sme sa v dobrom, komunikujeme v hraniciach - iba o detoch. Aj ked, je medzi nami urcite napatie, nakolko sme boli spolu stale v kontakte a casto sme si pisali aj pocas prace a teraz je proste ten telefon hluchy.
@sonox ja som v trochu inej situacii. Nakolko srdce by chcelo ale rozum nie. A tak to mame obaja
Nuz u mna by tiez srdce rado zachranilo to co sme mali 15 rokov a rozum po tom vsetkom vravi ze neblbni... Tym ze sa boji toho co ma v hlave a ze by mozno prisla o deti, tak zacala protiutokom. Najala si drahu pravnicku s ktorou vyrobili falosne dokazi aby ma ociernili, podali trestne oznamenie, v takej spine podali aj rozvod. Teraz to chce vsetko ponapravat akurat ju uz dobiehaju tie klamstva ktore vypovedala na prokurature.. Mame deti 6 a 8 rokov, vzdy som zil pre rodinu, ona je karierista... Deti to nechapu ved sme sa nikdy nemali zle, ani ja to nechapem, ani nikto okolo nas.. Neviem ako jej otvorit oci ze tu cestu co si vybrala je zla... V praci sa dostala do kolektivu rozvedenych pravniciek, kazda znich ma milenca hodne penazi a uzivaju si. Ja som prisiel o polovicu casu z detmi deti vytiahla z domova do luxusneho prenajmu, a snazi sa im tam budovat novy domov. Deti su ale doma u mna, a tam len koli mame... Navrh na rozvod zatial stiahla a zrusila aj spolupracu stou pravnickou, ale viem ze casto mi klame, aj ked niesu to velke klamstva nic podstate, ale proste robi to.. Teraz planuje spolecne vylety, ale to co si o mne nazbierala do hlavi jej sposobuje ze sa jej nemozem dotknut, ma tam daku traumu koli ktorej mava panicke zachvaty. Skusa sa liecit, ale neviem ci to niekam povedie, a asi sa to uz nikdy nedokaze napravit, dovera vstah, rodina...
@sonox spolocne vylety akoze vsetci? Ako rodina?
My sme už rozvedený. Sú to tri mesiace,čo odišiel. A tiež mám tie pocity,že mi chýba. Koľkokrát si poviem ,že keby tu teraz bol napr.ked syn prvýkrát šiel sám na bicykli, keď sa dcérka prvýkrát ponorila pod vodu, keď ideme na miesta ,kde sme chodili ako rodina. Chýba mi ten rodinný život ,on ako chlap nie . Ale na toto si myslím ,že bude treba len čas, veľa času ;)
Na druhej strane tiež rozmýšľam ,čo s ním deti robia ,keď sú u neho. On má aj priateľku. Tak rozmýšľam nad tým rodinným životom tam. Že či sa vôbec deťom chce ísť späť. Ale to sú podľa mňa normálne pocity takto skoro po rozchode. Ste od seba 4 mesiace, boli ste spolu dlho a potrebuješ čas prispôsobiť sa novej situácii, zabudnúť na neho a dostať ho z hlavy. Verím tomu ,že to príde 🙂
@sonox chlape , nechcem ti brať ilúzie ale s rôznymi poruchami osobnosti ( toto vyzerá na histriónsku , nevery , karierizmus , teatrálne vystupovanie ) sa žiť nedá to si budeš musieť uvedomiť. Ako sa hovorí partnera spoznáš pri rozvode , nie počas manželstva. Takže ty buď len rád , že si sa takého človeka zbavil.
@autorke ako sa chceš adoptovať na nové skutočnosti za tak krátky čas , ak ho máš ešte v srdci ? To všetko príde. Xylz žien to rieši tinderom , milencami o x rokov mladšími zvyšovaním si ega a o pár rokov prídu na to , že okrem toho že na nich ukazujú prstom , im to nič do života nedalo. Fráza - " čas všetko vylieči " nie je len fráza. Čím hlbší bol cit , tým dlhšie je zabúdanie.
Ano, spolocne vylety, buduci piatok mame letet na 2 tyzdne do egypta, medzi tym este musi zmenit vypoved v trestnom oznameni... Inak som povedal ze nikam nejdem a nech to detom sama vysvetli, kedze uz su namotane...
@damian85 odpovedas úplne mimo. Ja sa pýtam na niečo iné a nie na adaptáciu
Pýtaš sa na otázku , na ktorú nik ti odpovedat nevie , keďže nik nevidi do hlavy tvojemu ex. Každý normálny rozvedený človek potreboval kúsok času na to aby to predýchal , adaptoval sa na novú situáciu , ty ešte očividne adaptovaná nie si a pýtaš sa na vec na ktorú niet odpovede. Či si mysliš že ti niekto odpovie či mysli na teba v týchto chvílach niekto na MK ?
@damian85 ja sa hlavne pýtam tých, ktorí to prežívajú a ako to majú. Nikoho neziadam aby videl do hlavy mojmu ex. Ty si zjavne z tych, čo si nikdy nepripusti chybu a stavias sa na zadné aj pri malej kritike. Hadzes ženy do jedného vreca - tinder, sex s mladšími a podobne sprostosti. Ak ťa tvoja exka vymenila za mladšieho, možno mala na to dôvod.....
Len cas to vyriesi. Ale nevracaj sa spat, daj si moznost posunut sa dalej. Toto trva aj dlhe mesiace. Je v poriadku ak s niekym dlho zijes ze ho nevypustis za mesiac z hlavy
Niekedy je človeku hneď jasné prečo sa niektorý rozišli 🤣. Tak držím palce nech tieto pocity čo najskôr pominú.
@damian85 jasné. Ja tvoje múdre príspevky vnimam už dlhšie....tvoj názor na ženy je niekedy dosť mimo. Ale, ako píšem...kritiku neznesies....
Som rád že ma vnímaš , sleduješ. Lichotí mi to 😂
@damian85 domýšľavost. Ďalšia tvoja úžasná vlastnosť. Napísala som, že vnímam tvoje príspevky ale nesledujem ťa. Si mi úplne ukradnutý 😉
😢 škoda , plánoval som budúcnosť s niekym kto ma tak hlboko vníma a " sonduje " 😝
@damian85 domýšľavost a domýšľavost môj milovaný. Hlboko vníma? Mám ťa hlboko ale niekde inde...
Hm , aká rýchla už ma má aj hlboko niekde.........spomaľ dievča , som zadaný..... Milé že si sa dostala od myšlienok nad čím uvažuje tvoj ex , po to ako a kde ma máš hlboko. 😝
Ahoj, ja si tym tiez prechadzam, ja to mam 2 mesiace, som psychicky na dne, uz ani tie deti ma tak netesia ako volakedy, chybe mi zena. Cim dalej sa citim osamelo aj s detmi. Ked chodim na ihrisko tak sa tam prechadzam ako kol v plote. Ked nemam deti tak je to ozaj zle. U mna sa to zvrtlo tak rychlo ze som ostal uplne KO. Manzelka sa nato pripravovala zevraj roky.. Do poslednej chvile sme boli super zohraty, len dotoho vsupili psychicke chorobi, a aj nevera. Zo dna na den povedala ze uz nevladze zit rodinny zivot a ze chce odist. Ze potrebuje zit a liecit sa a ze primne to nedokaze.. Zomna si spravila demona na ktoreho hdzala kazdy stres co mala, od narodenia deti po stresi v praci, celi cas to tajila. Postavila mna a deti pred hotovu vec... Neviem ako dalej...