Stretávanie sa otca s dvojročným dieťaťom

ecoli
1. apr 2019

Ahojte, chcem Vás požiadať o pomoc. Potrebujem pre právnika vypracovať nejaký návrh, ako si predstavujem stretávanie sa expriatela s dcérou .. Dcéra má dva roky, doteraz sme žili v jednej domácnosti, takže je naňho zvyknutá. No on sa s ňou iba hraval... Nikdy žiadne povinnosti..... Sám s ňou nešiel ani von... Keby náhodou plakala vraj... Právnik vraví že štandardne je to každý druhý víkend u otca. Ale v prípade že malá mu nechce dovoliť uspať ju, tak je lepšie riešiť to tak, že si ju ráno vyzdvihne a večer vráti. Lenže ona spí aj cez obed. Takže vôbec neviem ako to riešiť. Máte Nejaké typy, vlastné skúsenosti...? Ďakujem krásne

zuzka565
2. apr 2019

Ahoj. My sme mali tak malý bol síce kus mladší ako tvoja dcérka. Mal ho každý utorok, piatok na dve hodiny a každú parnu nedeľu na dve hodiny. Každé neparne Vianoce od 15stej do 19stej, každý nepatrný prvý sv. Vianočný od 15stej do 19stej. Každé neparne meniny od 15stej do 17stej, každé parné narodený od 15stej do 17stej. A každú veľkú od 9tej do 12stej. Bolo to aj kvôli tomu ze malý je dosť na viazaný na mňa a aby nemal narušený spankovy režim. Vždy bol s nim malý bud pred spaním alebo po spaní.

jana19877
2. apr 2019

Presne tak, udáš časy, keď bude malá hore. Po čase, ak by aj malá chcela, tak sa môže ten čas na základe dohody aj predĺžiť. V tom nie je problém

nadejna7
2. apr 2019

@ecoli No a ako to vidí ex priatel? Hovorili ste o tom?

dianasedlakova
2. apr 2019

@zuzka565 fuu ja síce nemám s týmto vôbec skúsenosti ale toto je dosť komplikované nie?

ecoli
autor
2. apr 2019

@nadejna7 no on mi ju chce vziať, vraj zaplatí opatrovateľku a bla bla... Preto to riešim s právnikom a kázal mi vypracovať nejaký plán stretávania sa... má to byť samozrejme v záujme dieťaťa, a mám dať pozor na ten spánok uňho, keďže on ju nikdy neuspával akurát raz to skúšal, ale vyhadzuje ho z izby a chce mňa....

kubkovamama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka565
3. apr 2019

@dianasedlakova tak sme sa my dohodli pred súdom. Ako da sa na to zvyknúť. Ono mi to bolo tak odôvodnené že aj otec ma pravo na dieťa napr. počas Vianoc....