Ahojte, mam jeden problem ktory fakt neviem ako mam riesit. Dcera chodi cez vikendy k byvalemu o 10. Zajtra ale musim ist do roboty na 8:30, tak isto si moj frajer ide robit do roboty rano papiere a nevie mu ju o 10 doma dat. Tak som mu pisala, ze rano 8:15 cestou do roboty mu ju donesem. On povedal nie, mam si to zariadit mam poslat niekoho ineho on ma napisane v sudnom rozhodnuti o 10 a na adrese on rano cakat nebude. Teraz ja fakt neviem co mam robit 😂 ak tam o 15 pridem a on nebude na nu cakat, ja ju uz nestihnem odviest k mame a prist na pol do roboty. A snad mu nebudem doma vyzvanat a nukat mu vlastnu dceru. Proste neviem to inak urobit, neverim ze je takyto a toto odomna ziada aby som ja neviem koho na svete este prosila byt s nasou dcerou do 10 a cakat na mladeho pana kym pride jak to ma v sudnom rozhodnuti 🧐🧐 nieje to snad normalne, ze sa nieco vyskytne v robote a treba sa prisposobit ??? Ked s malou vobec nebude to zas bude vyhrazanie, koliznej bude volat, policajtov a podobne to on lubi taketo. Ale asi, staci ze som dnes dala vedet ze mam takyto problem a musi to byt skor nie ?? On trikrat napisal ze nie, cakat ju nebude rano ale pride o 10 k nam. Tak asi necham malu na schodoch doma od osmej alebo co 😅😅🧐🧐
Bože, to je debil. Odviezla by som ráno dieťa matke - babke a hotovo. Nech kľudne píše kolíznej. Máš dôkaz kde si ho žiadala aby prišiel skôr, že ideš do prace. Nebol ochotný
@tosomja 5 má
a nemoze k susede? al ju vezmi do prace pripadne priatel do prace a odovzda tam ... kam by isla keby ste museli do prace a on ju zrovna nemal mat?
@syslik81 tak by isla k mojej mame. Ide skor o to, ze ziadna ochota z jeho strany. On povedal o 10 tak o 10 a hotovo. On tiez ma v sudnom rozhodnuti ze ma chodirt pre nu v stredu do skolky a ked z roboty nemoze tak mi napise “Dnes to do skolky nestiham” a ja co akoze, mam tam malu podla jeho logiky nechat ??
Tak ju vezmi do práce,alebo odnes k mame a napíš mu, že si mu dala včas vedieť,aká je situácia a nebol ochotný sa prispôsobiť, v inom prípade by bola tiež u tvojich rodičoch keby nemala byť u neho a keď chce s ňou byť, nech ide pre ňu tam.
Čo sa serieš, veď kolizna nič nezmôže, ona tam nie je na to, aby prišla a vzala dieťa nasilu alebo teba prikovala doma do 10tej, len preto, že on sa zubami nechtami drží súdneho nariadenia.
tak mmozes yt hnusna ako on a povedat hold smola ja pre nu nemozem ..alebo budes matka a proste sa prisposobis.. ak je to casto obratila by som sa na sud-inak to nevyriesis a ani nikto tu na koni ...
@draik zdravy rozum mi proste dava jasne najavo, ze ked otec nemoze kvoli robote tak ja to respektujem. Len z jeho strany to nikdy neni
ja by som sa neprispôsobila. keď nie je ochota z jeho strany - tak ani z mojej...vybavené.
nemôžeš požiadať susedku aby odprevadila dieťa ? to by bolo fajn
S tymi susedmi, dnes to v mestach nieje ako volakedy. Ja ani neviem kto vsetko s nami v panelaku byva 🤨
Nerobte si starosti, najmä, keď druhá strana nedodržiava súdne rozhodnutia. Pokým nemáte takýto problém každý týždeň, tak si nekazte večer. Písomne ho informujte, pripomeňte mu, že tiež za neho zaskakujete a že keď to mieni riešiť úradne, rovnako tak zakaždým urobíte aj Vy. Nenechajte sa zatlačiť do kúta a cvičiť so sebou.
On odomna ziadal zanesenie malej na trvalu adresu dokonca aj vtedy ked sme tam este ani nebyvali ale len prerabali ale uz mali prehlasene trvale pobyty 🥴🥴🥴 takze k mojim rodicom 20km urcite nepojde
Len mi zbytocne dokazil cely den od rana …
napíš mu ešte raz, že musíš ísť neplánovane do práce, odchádzaš vtedy a vtedy, aby prišiel skôr, alebo nech si dieťa vyzdvihne u tvojej matky, bude nachystané. Keď po ňu nepôjde, to je jeho problém, ty si mu nebránila s ňou byť. SMS si ulož, aby si mala dôkaz.
A nabudúce by som mu to vrátila. Ako píšeš nemôžeš tvoj problém nie môj. Smutne že jeden otec sa tak dokáže chovať. A čo kolízna ved TY mu nebrániš aby s nim nechcela byť ON zbytočne robí na priek ja by som mu to vrátila ako sa ON chova k tebe TI k nemu.
@dilino nemyslím si že je rozumné to otcovi dieťaťa nabudúce vracať, boj medzi rodičmi vždy odskáče dieťa. Stáť si za svojím, dodržiavať rozhodnutie súdu, ak to nejde, navrhnúť riešenie, ale nedať si so sebou mávať. Ale vracať mu to? Čo sú v škôlke?
A ja by som ti napisal to iste bez vycitiek svedomia. Tahala si ho po sudoch a cakas nejaku ustretovost :D Naozaj? :D
Chrbtovu kost si si niekde zabudla?
@wheel 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@wheel tahala ho po sudoch? Ty vies nieco viac ako tu autorka napisala?
Ja mám niekedy pocit že je to fórum 13 ročných. Vráť mu to - keď ty tak aj ja. Dodržiavajte súdne rozhodnutia má ho mať o 10 daj mu ju o 10. Etickú rovinu nerieš - debil ostane debilom. Súd kolízna ti to nevyrieši MK tiež nie. On môže ty musíš ak máš osobnú.
Odviezla by som dieťa k matke a bud si ho pôjde zobrať tam ale o nech to teda rieši úradné. Správu si nechaj odložení. Vracať by som mu. To ne vracala pretože nezhody medzi rodičmi si odnesú vždy deti.
@wheel aké ťahanie po súdoch tu spomínaš? O akej chrbtovej kosti píšeš? Čo ti niekto stúpil na otlak, či čo? Ako sa dá rozviezť bez súdu? Dvaja rozumní ľudia, ktorí svoje dieťa milujú, nepotrebujú určiť súdom stretávanie sa s dieťaťom, dokážu sa dohodnúť. Máš pocit, že s ex autorky témy sa nejako dá dohodnúť?
@wheel je fajn, že mažeš príspevky, aspoň vidíme, že si za svojím názorom nestojíš
určite nemusí prísť skôr len preto že ty nemôžeš - to je tvoj problém, nie jeho, aj on môže mať skôr program...je to vždy o dohode, pokiaľ si mu robila prieky ty, teraz ich robí on...pokiaľ tam prieky neboli, tak jedine mu vysvetliť že buď budete vždy striktne dodržiavať termíny určené súdom alebo tam bude možná ja dohoda....ty mu dieťa tiež nemusíš dávať ak príde o hodinu neskôr, rovnako môže byť problém ak ho neskôr prinesie nazad....
A on nemôže si ju ísť vyzdvihnúť k máme?
Napíš mu ešte raz.mail..Ze musíš ísť do práce a že navrhujes taketo riešenie.
1. Buď mu ju ráno dovezies (čím mu vychádzas v ústrety, pretože si ma pre ňu chodiť on)
2. Alebo si ju o 10 tej vyzdvihne u babky.
A viac by som sa tým nezaoberala a neriesila. A ak by sa aj vyhrážal, písal kolíznej....bude vyzerať ako pako. Ty nebudeš mať.z toho žiaden postih
A koľko má rokov dcéra? To je fakt pako. 🤔 Ja by som mu ju nedala vôbec a povedala že je nachladena 🤭