ahojte. prosim vas. mala má11mesiacov, nasla som si pracu v inom meste. Chcem sa tam odstahovat spolu s malou. Otec malú rád má, ale nezijeme spolu. Podnikatel, takze ma taky prijem, aky povie svojmu uctovnikovi. Na malu dava len 50eur i ked jeho prijem v skutocnosti presahuje aj 2000eur mesacne (v cistom)... musim pracovat, ale bojim sa ze ak odidem s malou do cudzieho mesta tak mi zobere malu... bude na to mat narok? sud vyhovuje matke ci otcovi v takomto pripade? mozem sa odstahovat s malou? dakujem za odpoved!
Slušný príjem ...a ty sa toho vzdala? 🙂
Neuvádzas žiaden dôvod prečo by ti mal sud odobrať dieťa. Dôvodom na odobratie je napr hrubé zanedbanie starostlivosti o dieťa, podvýživa, tyranie, zneužívanie, alkoholizmus, drogová závislosť a niektore psychiatrické diagnózy
Nie to, ze ty sa sťahuješ do iného mesta, kvôli práci a dieťa bude v jasliach
Ak by mal fakt svoju dcérku milý otecko rad, rak by platil vyššie výživné, aby si mohla s dcérou normálne žiť a byt s nou napr doma aspon do 2 rokov a nie, ze ti dáva smiešnych 50e
Je to na vás, ako sa dohodnete ohľadne stretávania sa, ak nevieš ako si to dohodnúť, môžeš si zavolať ci sa úst poradiť BA Úrad prace, odbor sociálno-právnej ochrany deti a mládeže
@cirmoska O malú sa staráš, budeš mať prácu, predpokladám, že nebudeš bývať pod mostom, tak čoho sa bojíš? Pre nič za nič ti nikto malú vziať nemôže.