Prosim o radu, neviem si uz pomôcť.
Som rozvedena, a byvame oddelene.syn 4 roky chodi k ex cca kazde 2 tyzdne na vikend.
Moj problem je v jeho správaní ked od neho pride.je odtrhnutý z reťaze, správa sa neznesitelne uz nie len ore mna ale aj ore priateľa.nadava ty si hovno-pocul od suseda, si sibnuta, chxe nás kopať, vcera to vyvrcholilo kusnutim priatela 2 x az mal podliatinu.
Obcas je takyto aj kednaa dlhsie (2-3 dni) nevidi s priatwlom a oride ku nam.alebo ked je starsi syn doma(19r). Ked som s nim sama je relatívne kľudný a chiva sa normálne.
Viem ze ex ho ani nehucka proti nam a sorava sa k malemu ako sa ma správať.
Neviem čo mam robit, ako to zmenit.priateli dnes povedal ze k nam nebude chodit pokial sa jeho správanie nezmeni ( čím sme, predpokladám ukoncili vztah kedze to nieje zalezitost 1 tyzdna).
Xy krat som mu vysvetlivala a vzdy vysvetlujem ze takto sa správať nema , samozrejmeani rozroavat.ale nema to ziadnu odozvu
Rešpekt nema voci priatelovy absolutne ziadny a mam dojem ze uz ani voci mne
Neviem kde som urobila vhybu a neviem ako to riesit a napravit
@misha666 praveze sme rok od seba a nebol problem s tymto.ked sme sa odstahovali vobec sa nepýtal na exa .
Rozmyslam ci to nieje urcite pútanie pozornosti na seba
Zase ked sa vidua po vikende alebo po 2 dňoch mali sa mu zavesi na krk a je viditelne stastny ze ho vidí
Hrajú sa spolu, chodia von....
Vonku je bezomna vraj uplne iny
viem, ze to musi byt pre neho flustrujuce, no chce to nejak si maleho ziskat. podla mna ak by bol pre neho nieco spravil, travil s nim cas tak, aby si to maly uzil, mohlo by sa to zlepsit. ex by si mala vysvetlit, ze by mal syna prestat huckat voci priatelovi, tade cesta nevedie. priatel si ho proste musi ziskat tak, aby si nemyslel, ze ta chce mat len pre seba
@pribinak on si mysli ze ho rozmaznávam.lebo mu obcas nedam na zadok, ale tadial cesta nevedie.nechcem to robit a nebudem .ja som bola ako mala otlkana remenom, varechou...za vsetko.
Starsi 19 rocnY ibcas schytal, ale ked si ma ucka zavolala ze vyzmizokoval poznamku a ja sim sa ho pýtala prečo a on mami ty si nepamatas ako si ma zbyla??? A to bolo posledný , vtedy som si oivedala ze nebudem ako moji rodicia. Mal vtedy asi 7.idvtedy nikdy nedostal na zadok.
Priateľ miesto toho aby stal pri tebe a podporoval tá, tak sa správa ako malé decko
Urazí sa a povie že k tebe nebude chodiť
Tak nech nechodí a ty máš viac času a priestoru na syna
Je to maly chlapec, zrejme sa zmätok. Asi by som mu hľadala psychologickú pomoc