Spor o dieťa a odreagovanie formou zábavy zo strany matky

zziva
25. dec 2011

Ahojte, mam synceka ktory ma 17 mesiacov. Caka ma sud o zverenie do vychovy. Zatial je dietatko zverene do vychovy mne ale otec chce zmenu, bezdovodne. O syna sa staram od narodenia sama, opustil nas ked mal maly 5 mesiacov. Dnes sa mi naskytla moznost ist po dlhej dobe trosku medzi ludi a vypnut. Bojim sa ale,ci to nemoze otec dietata vyuzit v moj neprospech. Normalne sa neflakam po baroch, nepijem, o dieta sa vzorne staram, chodime pravidelne k detskej lekarke, k alergologicke, vsetko ako ma byt. S dietatkom mi ma kto ostat.
Co myslite? Dakujem

sisaha
25. dec 2011

@zziva neviem ci je to zart, alebo naozaj vazna otazka.. Mat dieta neznamena zahodit kulturny a spolocensky zivot. Niektore veci sa daju zvladat s dietatom, niektore aktivity iba bez neho. Ak nechodis na zatahy kazdy vecer a z nich opita vzdy s inym chlapom a o dieta sa vzorne staras, preco by si sa obcas nemohla ist zabavit??? Niekedy vypnut treba. ak by som mala byt cele 3 roky iba doma, tak by ma mohli potom rovno zavriet do cvokhausu..

zziva
autor
25. dec 2011

@sisaha nie je to zart,vazne som sa pytala. a dakujem tiez si myslim,ze na tom nic zle nie je, ak obcas aj ja vypnem.aj ked som mama som tiez clovek a potrebujem byt medzi ludmi,len sa bojim aby sa do toho neoprel otec dietata.

sisaha
25. dec 2011

@zziva nema sa do coho opriet...materska neznamena klietka, puta a gula na nohy kvoli dietatu. Pozri sa na kadejake spevacky, ktore maju deti a idu z jedneho koncertu na druhy.. O deti sa im staraju opatrovatelky a nikto neriesi ci moze, alebo nie... Ak by taketo nieco vytiahol na sude, tak sa mozes zacat smiat...sudca sa prida... 😉