Ahojte, s manželom sme v rozvodom konaní.
Som povinná oznamovať otcovi detí každý výlet napr. Ze ideme do zoo? Jednodňové vyletí v okoli? Alebo len keď s nimi idem mimo Slovenska? Oháňa sa tým ze ma byt o všetkom informovaný kam chodíme.. Samozrejme hneď v pondelok zavolám aj kolíznej a právničke... Ďakujem.
@cucoriedka33 nemusíš mu hlásiť každý tvoj krok. Má to niekde na papieri? tak nech sa prestane oháňať. Keď ti zavolá a opýta sa, povedz mu, že ste dnes boli tam a tam, ale určite mu nemusíš každé ráno volať, aký máš plán dňa.
určite nie...
@cucoriedka33 nemusis davat vobec vediet, je to len na tvojej dobrej voli a kvoli dobrym vztahom medzi vami. Takto sa riesia len zavazne rozhodnutia (vycestovanie do zahranicia...) ja s detmi chodim aj do okolitych statov a nik neriesi nic. A to ti poviem, ze s exmanzelom som riadne na noze. Tak isto mi ani on nedava nic vediet
Nie. Len, ak by si šla mimo Slovensko
mimo slovenska ano musi sa oznamovat, v ramci slovenska nie
@cucoriedka33 Nemusíš ale keďže nemáš rozhodnutie súdu vo veci starostlivosti , on si ich kedykoľvek môže zobrať a urobiť presne to isté , nepovedať ti kde idú .
Nie nemusíš mu oznamovať nič, rovnako ako ani on nemusí
Dopodrobna mu rovno hlas aj, kedy boli na zachode. Ked chce vediet vsetko, nech vie vsetko, dement
@cucoriedka33 ja síce nie som rozvedena ale nemyslím si že jednodňové výlety v okolí mu musíš hlásiť