Ahojte mamičky
Prosím poradte mi ak už máte s týmto skúsenosti,naozaj si už neviem rady.
So rozvedená už 3 roky a mám 7 ročnú dcéru,medzi ex manželom sa to stále viac zhoršuje.Dcéra tam nerada k nemu chodí nakolko ju stále oklame a nedodrží slovo.Teraz malá ma poprosil aby som zavolala jej otcovi a poprosila,aby prišiel pre nu v piatok tak ako sa má,ale aby ju doniesol domov hned na druhý den v sobotu po obede,lebo sme pozvatý na svadbu a chce ísť so mnou a že potom jej mám odovzdať telefon a že to aj ona povie,no samozrejme že ju nepustil a hovoril že nech odovzdá mna k telefonu,ja som to mala zapnutý reproduktor,aby to aj malá počula čo povie,hned sa na mna vrhol a kričal a začal sa mi vyhrážať že na druhý den ide na sociálno právnu ochranu detí,no ked som už zložila telefon ,malá hned do plaču no spolu s nou aj ja,jednoducho už neviem čo môžem robiť alebo kde sa mám obrátit,ak ma udá naozaj.Chodím s nou aj k psychologičke ale aj toto musím na budúci týžden povedať.Bojí sa dcéra že už naozaj nikde nemôže chodiť,ak to vyjde na jeho týžden,lebo chodí aj na krúžky a velmi rada.
Otec sa nezabáva s nou ak ju zobere,len sedí pri počítači dcéra a tam je skoro celý den,alebo ju zobere až k prababke a tam spí,on je len a len na tom ako sa mne pomstit.
Má niekto z vás s takýmto skúsenosti??? prosím poradte,kto má vyššie slovo psychologička alebo kurátorka,lebo tá mi zas hovorila že som povinná nútit aj ked dieťa plače odovzdať otcovi,no to sa mi nechce veriť.
Nie osobná, ale skúsenosť kamarátky... má presne rovnaký problém!
Viem, že malá k otcovi ísť nemusí pokiaľ nechce!!! Psychologička nech ti napíše posudok, že dieťa k nemu nechce chodiť! A keby ťa nááhodou dal na sociálku vieš preukázať posudok, že to nemá dobrý vplyv na psychický vývoj dieťaťa.