Sme pred rozvodom a manžel ma fotí bez súhlasu

malabrunetka
18. sep 2020

Môj (zatiaľ) manžel si ma aj napriek viacnásobným upozorneniam, že si to neželám, fotí na mobil. Nevadí mi ak fotí deti ale nechcem aby fotil mňa. Môžem to zahlasit na polícii? Robí mi strašne zle a samé naprieky a súd je ešte v nedohľade. Potrebujem aby sa ukludnil a už neviem čo mám urobiť aby mi dal pokoj a nestrpcoval život do rozvodu. Či myslíte že ma policajti vysmeju? Už tam má jeden záznam v inej veci.

lealeuska
18. sep 2020

@malabrunetka podla toho na akeho policajta natrafis. V podstate fotit si ta moze, nemoze to zverejnovat. Ak sa nemylim... Ale ja by som mu isla dat este jedno oznamenie na policiu,dobre to potom bodne na sude ked povies, zensi musela ist na policiu lebo ti robil zle😊

syslik81
18. sep 2020

si stale jeho manzelka ... ano moze ta fotit -a policajti sa s tym zaoberat nebudu ... nefoti ta nahu ani v neakych intimnych sytuaciach etc-dufam ... takze su top stale rodinne fotky

kittykat22
18. sep 2020

@malabrunetka nemoze ta fotit - nema podpisane GDPR 😀

lija22
18. sep 2020

mozes to viac vysvetlit co je take strasne, ze ta odfoti? predstavujem daleko zavaznejsie problemy pri rozvode nieto riesit taketo talafatky. mozno ked to vysvetlis bude to davat zmysel

lucka_ke
18. sep 2020

policajti fakt nemajú čp robiť... čo prídu k nemu domov a zatknú ho? stále ste manželia, ak fotí a nikde to nezverejňuje nič neporušuje, však ho foť aj ty a ste si kvit

sissy27
18. sep 2020

@malabrunetka predpokladám, že počas manželstva vzniklo xxx tvojich fotiek, ktoré má k dispozícii. Ak ťa nefotí v nejakých intímnych situáciách, tak by som to extra neriešila. Podľa mňa mu ide len o to, aby ťa vyprovokoval a vytočil, lebo neviem si predstaviť, čo iné by chcel robiť s tými fotkami.

katty2012
18. sep 2020

@malabrunetka ked on bude fotit teba, hned zacni fotit ty jeho, este s tym mobilom v jeho ruke

hefo
18. sep 2020

@kittykat22 S tým GDPR naozaj, ale naozaj nič nemá. Píšem pre istotu, lebo ten smajlík sa dá chápať, že to myslíš ironicky, ale polovica čitateľov to tak nepochopí...

123konik
18. sep 2020

@malabrunetka problem je trosku iny. Ak si Ta foti len tak, ze pride a foti o sto sest, tak to moze byt aj stolking a kedze ste v rozvodovom konani, mozes to pouzit na sude. Pokial mas problem takehoto charakteru a jedna sa o intimne fotky alebo inak obtazujuce je mozne podat na sud navrh na predbezne opatrenie do rozhodnutia sudu.
Sud v tom pripade rozhodne do 14 dni o zakaze priblizovania, alebo v extremnom pripade aj vystahovat jedneho z vas. Ale to by musel robit fakt nechutne veci a muselo by ta to postihovat psychicky.

simona92101
18. sep 2020

Poznam jeden pripad kedy manzel pred rozvodom doma natacal potajme svoju zenu,ako vari,ako upratuje,ako sa chova k detom,popripade ked sa hadali,vzdy mal po ruke mobil aby ju natocil...
Ak sa jedna o taketo situacie,tak to samozrejme nie je ok.

budemmamca
19. sep 2020

@malabrunetka začni si ho fotiť aj ty.mozno prestane

krisabs
7. okt 2020

@malabrunetka okrem fotenia Vám ako znepríjemňuje život? Kontroluje Váš mobil? Počítač? Sleduje Vás?