Skvelá matka - diera ako prostriedok na vydieranie

peter8101983
11. mar 2017

Dobrý deň ,

Chcel by som vám touto cestou povedať svoj príbeh a požiadať o radu?!?Som otec s nemanželské ho vzťahu sa nám narodila krásna dcérka a mne sa odvtedy obrátil život v peklo,po narodení našej dcérky som už mal prevažne väčšiu časť bytu prerobený a tešil som sa že budem konečne mať aj ja svoju rodinu!?Opak bol však pravdou partnerka sa obrátila 360' malú som až do sudu ani nevidel nechápal som prečo až keď som začal zisťovať odkryla sa pravá tvár!!Moja partnerka sa živila privátne ako....A do spoločnej domácnosti sa somnou nasťahovať nemohla lebo by jej odskoku od malej boli rýchlo prezradene.ked som ostal v domácnosti a na všetko sa m neostávalo my nič iné ako ísť pracovať do zahraničia malú vidavam raz za 5tyzdnov na dvakrát po dve hodiny navyše mám podozrenie že partnerka je aj drogovo zavisla.Myslím že každé dieťa si zaslúži milujúcu rodinu hanbím sa mojim rodičom pozrieť do očí ak je malá chorá nevidím ju celé mesiace pretože každá matka na Slovensku vie že dieťa jej nikdy nezoberú a je pouzivane ako prostriedok k vydieraniu otca

bluka2
11. mar 2017

Nech sa snazim ako chcem, nechapem:
1. " do spoločnej domácnosti sa somnou nasťahovať nemohla lebo by jej odskoku od malej boli rýchlo prezradene." ???
2. "ked som ostal v domácnosti a na všetko sa m neostávalo my nič iné ako ísť pracovať do zahraničia" ???
Co tym myslis?

(partnerka sa obrátila 360' :-O )

pribinak
11. mar 2017

Nic v zlom, ale NEVERIM, ze dovtedy to bola svätca
Teraz platis krutú daň, za to, ze si bol hluchý, slepý a rozum mal v nohaviciach

Ak sa ti nieco nezdá, ries to s kuratorkami

bodka13
11. mar 2017

@peter8101983 ak by sa otočila o 360 stupňov je taká istá...to iba taká drobnosť 😉

katarinamarkova
11. mar 2017

@peter8101983
- si ako otec zapísaný v rodnom liste??
- prečo nežiadaš zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti?? ak je maminka tak ako píšeš......okrem iného podľa teba aj dorgovo závislá - NO problem - ani na slovensku prideliť dieťa otcovi.
- to ako na čo všetko si ostal sám?? veď snáď jeden byt jeden dospelý zarábajúci človek bez toho aby živil tri deti a rodinu utiahne z jedného platu 🙂
- ak sa niekto otočí o 360st. je na tom rovnako ako predtým 🙂 🙂 🙂........180st. je asi vhodnejší výraz

peter8101983
autor
11. mar 2017

Som zapísaný zmena starostlivosti je dlhodobý proces cez návštevy psychológa sociálky a podobných záležitosti realita je o niečom inom

peter8101983
autor
11. mar 2017

360' stupňov je recnicka fráza nie matematická úloha ešte mi to opráv aj gramatiky takáto pomoc je asi taká ako ty :.,.....

peter8101983
autor
11. mar 2017

Sociálna kurátorka chráni a zastupuje dieťa a chráni jeho záujmy nie zaujímy otca dopln si znalosti

peter8101983
autor
11. mar 2017

Ste tu všetky matky rozoberate blogy a ani neviete aké sú vaše práva a povinnosti tak to je bohuzial

katarinamarkova
11. mar 2017

@peter8101983 ak je mamička fatk taká ,,pracovníčka,, ako hovoríš a drogovo závislá tak to je záležitosťou predbežného opatrenia a môžeš mať dieťa o pár dní u seba.
ale fakt ma napadá ako by si to potom riešil s prácou - vrátil by si sa pracovať spať na slovensko? vedel by si sa o seba a malé postarať? sám? ked teraz tvrdíš, že je problém postarať sa o jeden prázdny byt???
skúšal si vôbec niečo v tomto smere aj reálne spraviť??? alebo sa len vyhováraš na: asi by to bolo zložité....asi....

katarinamarkova
11. mar 2017

@peter8101983 rečnícka fráza znie:
obrátiť sa o 180 stupňov.
tak isto ako aj tá matematická 🙂
fakt netuším kde si k tým 360tim skočil

katarinamarkova
11. mar 2017

@peter8101983 a kde je prosím ťa záujem dieťaťa - žiť s matkou s pochybným povolaním a ako ty tvrdíš na drogách??? tu je aký záujem???
sorry....
- ale jednoznačne si z tých čo len kecajú a reálne nikdy nič pre skutočné dobro svojho dieťaťa nespravia.
- alebo len urazený otecko potrebuje obhájiť svoje ego a z inak skvelej ženy, čo sa super stará o dieťa radšej sama ako s ním....robí kade čo, len na základe nejakých domnienok.

bodka13
11. mar 2017

@peter8101983 chrániť dieťa znamená aj aby bolo v dobrých rukach a nie u niekoho kto ohrozuje jeho mravnu výchovu, teda dáva mu nesprávne priklady do života čo podľa tvojho popisu tvoja ex a matka dieťaťa robí a je nespravny vzor... Ak si povieš že je to na dlho a neskusiš to,nebudeš bojovať tak nič nedosiahneš a teda aj táto tvoja diskusia je zbytočná,veď si to vzdal už teraz... dostaneš nápad /radu a hneď ju neguješ... Nádych - výdych a bojuj za dieťa...zbieraj dôkazy miesto toho aby si "kopal" okolo seba kvôli rečníckej fráze a poukazoval že nevieme aké máme práva 🙂

katarinamarkova
11. mar 2017

@peter8101983
🙂
myslím že vačšina z nás tu svoje práva a povinnosti super pozná.
poznáš aj ty základnú ľudskú rodičovskú povinnosť - postarať sa o šťastie svojho dieťaťa? prečo ho preboha nechávaš tak dlhú dobu matke čo je podla teba na drogách?? prečo to svojmu dieťaťu robíš? prečo si ho nezoberieš k sebe? prečo ani prstom nepohneš? len nadávaš ako by to možno asi bolo zložité......?

fakt jednoducho neverím, že to čo píšeš je takto.
lebo
v každom norálnom rodičovi blikne kontrolka: nenechám svoje dieťa s osobou na drogách.....nie že idem si do zahraničia a budem len frflať ako by to bolo zložité.....

petka131
Odpoveď bola odstránená
Zobraz