Ahojte, súdime sa cez CIPC o návrat dieťaťa na miesto obvyklého pobytu.
Má k nám prísť sociálka, čo môžem čakať, alebo načo si dať pozor?
Boli u nás v stredu, neboli sme doma, môže byť, že už neprídu a prepásli sme to?
@kiks_1 tiez sme prvu navstevu neboli doma, takze no stres
@svetlana35 to myslis vazne? S tou chladnickou a varenim? U nna by nasli akurat tak prazdne hrnce minimum alebo aj ziadnu zeleninu ci ovocoe.. a poloprazdnu chladnicku. Ved v tyzdni netreba casto varit.. ked sa vacsina stravuje mimo domu..
@mm2008 no kamoske tak pozerali,ale zas co ja viem kvoli comu? neriesila som to nejako
ano mozu pozerat aj co mas navarene ci ma dieta postel miesto na hranie veci v skrini atd plus sa budu pytat na naklady mozno meno lekara skolu a pod podla veku dietata
Treba tam zavolať a dohodnúť si s nimi nový termín. Oni ale nezvyknú chodiť takto namatkovo keď ide o takéto veci 🙂
Ja ani neviem s čím mám počítať. Dieťa, o ktoré sa jedná je mimo SR a je z 1. manželstva môjho manžela, ktoré ani nežilo u nás, mali striedavku. Teraz máme už spolu 2 deti, ktorých sa sociálka netýka.
A je to tu.. treba zapisat x stran kadejakych rad a dohadov... .. aby sa podstatna info spomenula az teraz.. nepochopim preco sa podstatna info .nespomenie hned v prvom uvodnom prispevku. Netyka sa to len tohto prispevku ale vseobecne.
@mm2008 Myslím, že nič podstatné sa nepísalo až teraz. Šetrenie sa týka nás, nakoľko sme podali žiadosť o návrat maloletého dieťaťa do SR. Malý býval u nás 2 týždne v rámci striedavky a 2 týždne s matkou, ktorá si ho bez slova zobrala do zahraničia a dobrých 5 týždňov, sme ani nevedeli kde je.
@kiks_1 mne volali a dohodli sme si termin. U nas nic nechceli len si sadli do obyvacky a mali sme pohovor aj so synom ten ma 16 rokov a ziadala som zvysenie vyzivneho. Potom dali spravu na sud,ze domacnost usporiadana. V kamosky chceli vidiet chladnicku, ci ma navarena, ci ma dieta vlastnu izbu alebo kutik a ci je kupene ovocie a zelenina. U nas nic videli, ze mame velky byt takze asi 15 min navsteva