Schvália striedavú starostlivosť o 10-mesačné dieťa?

1. aug 2023

Ahojte, ex sa vyhráža že podá na súd žiadosť a o striedavú starostlivosť. Malá ma 10 mesiacov a je dojčená. Je možnosť že by to sudca nebral do úvahy a jeho návrh svhválil? Výživné mi nikdy neplatil. Je to velký agresor a nechcem aby mal taký vplyv na dieťa. Viem sa nejako na súde ohradiť?

veronikaszabova
1. aug 2023

Nie, neschvalia. Na milion %

julish
1. aug 2023

Neschvália a bude musieť doplatiť, máš nárok na výživné aj na seba ako matku

maminkadeticiek
1. aug 2023

To sa urcite nestane,pokoj 😊 bez ohladu na to vsak ze je agresor musis vediet aj dokazat,nielen tvrdit

pribinak
1. aug 2023

A máš výživné schválené súdom?

lili929
1. aug 2023

Teraz to neschvalia, ale kes dcerka trocha podrastie, moze skusit dat navrh a to uz by som sa bala. Ak je agresor, zbieraj dokazy, spravy, ak ti nieco pise vyhrazne atd, aby si potom mala material. Aspon pre istotu.

marianarem
1. aug 2023

Myslim si, ze teraz mu ho este nedaju a neskor uz mozno ani nebude chciet. Zase ti chlapi sa niekedy vyhrazaju, ale neviem, ci niekto, kto nedava na dieta ani vyzivne, by sa on realne chcel sam starat kazdy druhy tyzden. Vstavat v noci, riesit choroby, vzdory a kopec dalsich veci okolo.

autor
1. aug 2023

Ja som si vedomá toho že malú nechce preto lebo má o ňu záujem. Je to čisto z vypočítavosti len aby robil napriek. Preto sa obávam toho že by mu ju mohli dať. O malinku by postarané nebolo určite, ktovie kade by ju vláčil. Mne je doplaču keď nad tým rozmýšlam veď ja by som sa zbláznila.

mogaa
2. aug 2023

pri 10mesačnom určite nie, neskôr možno....

lindusss2016
2. aug 2023

Ani omylom 😂 ten sa moze vyhrazat, kolko len chce

lindusss2016
2. aug 2023

Ani pri detoch skolkarskeho veku u nas neschvaluju, kde to este babatko 🤦 ten nech nepozera tolko sudnu sien a vrati sa do reality

jaskolka
2. aug 2023

Pri tak malom dieťaťu, navyše dojcenom, nijaký pricetny súd to neschváli. Jedine keď kontakt za tvojej prítomnosti by mohol dosiahnuť.
Výživné kľudne môžeš žiadať aj zo spätnou platnostou, je povinný ho platiť, zo zákona.

kristinapetronela
2. aug 2023

Chuda dieťatko 😍

kristinapetronela
2. aug 2023

Ročný krpcek potrebuje rodinu alebo aspoň maminku 24 hodín denne a nie chodiť z jednej domacnosti do druhej

alickapusinka
2. aug 2023

To je príliš malička na to aby bola v striedavej starostlivosti. Výživné TI neplatí a malú by chcel ej ale je riadne vybitý. Len nie aby bol rád že nesedí v base za neplatenie výživného ale ešte sa Ti bude vyhrážať takých ako je ON by bolo.

11mirka22
2. aug 2023

Na čo čakáš? Podaj návrh na súd ty, na určenie výšky výživného a stretávanie sa dieťaťa s otcom... Navrhni podľa svojho uváženia. Samozrejme že tam bude oponovať ale snáď si svoj návrh obhajis. (v tvojej prítomnosti, hodinku, dve dva krát týždenne)... Ak bude mať problém aj s tým, nikdy viac nebude vyskakovať a ver mi, že sudca ho územní... Oni vidia, kde je záujem o dieťa zo strany rodiča a kde sa len presadzuje samolubost a snaha pomstiť sa.