Ruším výživné na plnolete dieťa. Všetky doklady čo žiadal súd som poslal druhá strana vôbec nereaguje na výzvy súdu hoc si prevzali list . Čo za tým môže byť aký je postup súdu v takomto prípade
A studuje este? Lebo ak ano, este mas vyzivovaciu povinnost.
Žiaľ v kontakte niesme aj keď v júli posielal dieťaťu list aby ma informovali nik mi neodpovedal, jedine podľa rodného čísla mi na stránke overenie návštevy školy ukazuje že študentom nieje
@katkaseiner
@simsalabim ....to si zisti súd.Kedze dieťa s autorom nekomunikuje,on nemá odkiaľ vedieť,či dieťa študuje,alebo nie.
Súd si zisti,či dieťa študuje,alebo nie a podľa toho rozhodne.
Postup je správny.
No postup je taký,že súd si poisťuje fakty,ktoré potrebuje a rozhodne,alebo určí pojednávanie.
@doriiis ďakujem za odpoveď , dieťa si list prevzalo 25.10 a do dnešného dňa nijak neinformovalo súd
Toto milujem takéto prieky. Ale stavim sa, že keby si 1 mesiac nezaplatil ozvali by sa raketovou rýchlosťou…
Nuž čakaj.Bohuzial,súdy majú čas.A keď protistrana nespolupracuje tak to uškodí jej,nie tebe
Ty len plať ak je to tak , že nevieš. Nuž a keď sa zistí , že druhá strana nemá nárok na výživné a ty si ho posielal aj naďalej , žiadaj ho naspať.
To plnolete dieta uz dokoncilo skolsku dochadzku? Nestuduje na VS?