Dobrý deň,neviete mi prosím Vás poradiť prišlo mi vyúčtovanie rtvs od 2013-2023 ale u je to vymáhanie súdnou cestou. Nedá sa aj napriek tomu odvolať,al.nejak riešiť. Dakujem
Prišiel zo súdu platobný rozkaz? Námietku premlčania bolo asi treba vzniesť najneskôr počas súdneho konania...
Odfoť to, zakry osobné údaje a daj to napríklad v skupine Právne poradenstvo so žiadosťou o pomoc.
https://www.modrykonik.sk/group/1900/
a prečo si neplatila?!
@rozculena na to nečakaj odpoveď. My sme platili a niekto sa chce z toho vyvliecť a ešte chce aj radu
Pred pár rokmi mi prišla od RTVS upomienka na zaplatenie dlžného koncesionárskeho poplatku za veľa rokov (fakt si to už nepamätám a nechce sa mi to ísť hľadať). Poplatky som platila vždy, bola som presvedčená, že žiadny dlh voči nim nemám. Kamoška z pošty mi povedala, že takéto upomienky prišli viacerým ľuďom. Zavolala som tam a vybavilo sa to mojim čestným vyhlásením, že som vždy všetko platila a ich potvrdením, že nemám voči RTVS žiadny dlh. Dodnes nechápem, čo to malo znamenať a asi sa to už asi nikdy nedozviem.
@kika7126 podajte námietku premlčania za dlhy pred 12/2021, premlčacia doba je 3 roky a nech vám vyčíslia koľko máte zaplatiť za obdobie 12/2021-6/2023 + za upomienku