Viete mi niekto povedať, prečo sú muži taký blbci, že povedia, že rozvod chcú ale papiere dones ty, ja len podpíšem. To povedal po hádke ten môj….
Ja si zase myslím, že sa rozviesť chce, keď povedal, že podpíše. Len chce tú zodpovednosť hodiť na ženu.
@konvalinka146 Je mi ľúto, že toto riešite teraz, pred Vianocami. Ale ak ide len o to, kto podá papiere, tak to je, myslím, naozaj jedno. Ak sa rozviesť chceš a si si tým istá, tak ich podaj.
@konvalinka146 lebo sú zbabelci a nechcú, aby niekto na nich niekedy povedal, že boli hajzli keď sa rozviedli a opustili rodinu... nechcú niesť zodpovednosť za zlé rozhodnutia.
Takže ty budeš tá zlá, čo ho chudáčika opustila a rozviedla sa s ním a obrala ho o polovicu majetku.
Zváž si, či je to tak zlé, že sa to nedá napraviť, a ak hej, tak proste o rozvod podaj. Nemá zmysel to naťahovať a dohadovať sa, kto to podá.
@konvalinka146 Ty si tu uz pisala, ci? Nie, nie su vsetci chlapi blbci, ludia si k tebe dovolia len tolko, kolko si nechas...
@konvalinka146 môj bol taký lakomý, že nič nevybavil, lebo bolo treba zaplatiť poplatok..... tak ja som to vybavila..... ako zvyčajne - keď išlo o peniaze 😂😂😂
@dadis netvrdím, tvrdím že konkrétne tento je nezospovedný a pohodlný ešte aj v tomto
@h2 práveťe nechcem. Máme 6 mesačné dieťa
@konvalinka146 možno hlavne pre to, že návrh sa platí. Ak ho podá žena, logicky platí žena.
@konvalinka146 Tak keď sa rozvádzať nechceš a on to neurobí, či už z lenivosti, lakomosti, alebo akéhokoľvek iného dôvodu, tak vás aj tak nerozvedú. Keď o to nemá kto požiadať.
@konvalinka146 Tak cakaj aj ty, ked sa rozvadzat nechces.
Ahojte chcem sa spýtať mám rozsudok so sudu že rozvádza. Ale nevedela som a ja som to nedala orazit. To znamená že stále nie som rozvedená? Keď dám orazit v pondelok dajme tomu bude platiť až od pondelka ? Ďakujem
@klaudiaturova25 nie,bude platit podla datumu dorucenia,plus 15 dni,aj ked si to nedas orazit 10 rokov. Súd si orazi to svoje a posle matrike. Nic nezmeskas,len pozor na lehotu,ak chces zadarmo zmenit priezvisko.
@klaudiaturova25
@klaudiaturova25 kedy ti prisiel rozsudok?
@konvalinka146 lebo sa rozviesť nechce 🙂
Keby po tom túžil da ti ho na stôl on len je pohodlný 🙂 nič vážnejšie za tým nehladaj 😅