Rozvod v Bardejove - skúsenosti

bezradna18
13. máj 2015

Ahojte, chcela by som sa opytat tych, ktore/i mate skusenosti s rozvodom, vysporiadanim BSM a vyzivneho v BJ, ake su vase skusenosti so sudom, s priebehom, dlzkou a pod. Dalej by som potrebovala dobru advokatku/advokata, no absolutne netusim, na koho sa obratit. Vopred velmi pekne dakujem

yanka239
13. máj 2015

@bezradna18 ahoj, ja som sa rozvadzala v BJ pred 5 rokmi, doniesla som na sud navrh na ziadost o rozvod manzelstva, po mesiaci mi prisiel papier, ze mam dolozit k navrhu doklad o poslednom spolocnom mieste trvaleho bydliska nas oboch....potom tusim este nejaky dalsi papier odo mna chceli a co ti poviem....v maji som odniesla navrh a rozviedli nas az v marci na dalsi rok.....podla mna sa to schvalne natahovalo, ci si to nahodou nerozmyslim a nestiahnem ziadost, sudca nam na tri krat odrocil pojednavanie....ak ma tvoj manzel znamosti na sude, tak sa to bude natahovat......pravnika ti bohuzial neporadim, lebo moja pravnicka nebola z BJ. a BSM sa moze riesit,az ked nadobudne rozsudok o rozvode pravoplatnost, na co sa caka cca mesiac. Viac ti uz poradi asi len pravnik.Drzim palce, nech to dopadne dobre, k tvojej spokojnosti.

bezradna18
autor
14. máj 2015

@yanka239 Dakujem za podporu. Hmm, tak tahalo sa ti to dost dlho... Aj preto to chcem riesit cez pravnika, aby som to mala hned od zaciatku papierovo co naj pripravene. Verim, ze niejakeho dobreho najdem.

lydiastaf
13. sep 2021

Mňa zastupoval v rozvode ako aj pri vyporaidani BSM advokat Dr. Vladimír Mačík z Prešova, neverila som mietným advokátom. Môžem len odporúčať. Vysoká odbornosť a ľudsky prístup