Je tu nejaká žienka ktorá je v mojom veku a rozvádza sa ? Je mi strašne ťažko a možno by mi pomohlo porozprávať sa o tom s niekým kto si tým prechadza alebo prešiel 😞 ak tu taká si ozvi sa mi prosím
@lenkakovac123 Ja som sa takto presne rozvádzala ale u mňa ten rozvod bol vykúpením a aj som sa druhý krát aj vidala
Aj ja tym prechadzam😔
ja🙋🏼♀️ bolo to oslobodenie. spoznala som aj ineho muza uz sme manzelia a mame 4rocnu dceru
Napíš prosím
Poznám aj prípad, kedy sa vydala ako 22 ročná a 23r sa rozvadzala, mala už 2 deti 😉
@weja611 ako to zvládaš ?? Pre mňa je to strašne ťažké 😞😞
@cdt ako to zvládaš ?? 😞😞 mne je strašne ťažko
@lenkakovac123 píšem Ti ako kamoška rozvedenej v tom veku - prestaň sa trápiť. Ešte máš more času na všetko!!! Zvládneš to a bude lepšie 💕
Kamoška už má nový super život. Ak Ti je veľmi ťažko, vyhľadaj psychologičku, pomôže! No bude to ôk!
Ja som mala 29 ked som sa rozvadzala
Ja mám 43, rozvedená po 20 rokoch s 2 deťmi a pocit, že už ma nič nečaká. Vychovať a zgegnúť. Máš 30, môžeš mať nového partnera, dieťa, životné príležitosti. Nie hneď, ale máš na to priestor
@lenkakovac123 rozvadzala som sa ako 29 rocna, nic lepšie sa mi stat nemohlo 🤟
@lenkakovac123 už je to o kapku lepšie, zo začiatku to bolo strašné doslova som stále plakala..časom sa to trošičku lepší, ale stále je to ťažké..kľudne napíš takto súkromne.
Radšej v tomto veku, keď si môžeš založiť rodinu s niekym, kto si ta zaslúži, ako sa trápiť ďalšich 15 rokov a zbytočne
Áno je to ťažké a musíš padnúť na samé dno aby si sa odrazila zažila som to aj s dieťaťom a ver mi že nikto mi nepomohol skôr cudzí ľudia ako rodina ale odrazila som sa vyhľadala odbornú pomoc a niako to išlo pomaly časom a znovu som dokázala ľúbiť dokonca som sa znova vydala a som maximálne spokojná a už mám ďalšíe dve krásne zdravé deti neboj si krásna zdravá a šikovná a to si vždy povec najprv sa musíš mať rada aby ťa potom mohol mať niekto iný rád .podotýkam že som sa rozvádzala po nevere a neprekonateľný rozdieloch ak chces pokecať kľudne mi napíš držím palce a ani zďaleka nie si sama
@lenkakovac123 tiež som na tom rovnako 🥲
@lenkakovac123 máš pocit, že ti nikto nerozumie, že si sklamala rodičov cítiš sa, ako šička a vravíš si čo si komu urobila? Aspoň u mňa to tak bolo stále som sa obviňovala a obviňovali mňa. Pritom môj muž sa robil, ako keby si len zabudol ostrihať nechty. Mala som 29rokov.dnes viem a ďakujem Bohu, že to tak malo byť. Vydala som sa druhýkrát máme deti 2. Bolo to, ale ťažké veľmi odsúdená s nálepkou na čele. Tak som sa cítila. Držím palce
@lenkakovac123 ahoj, presne tá istá situácia..kľudne napíš.