Čaute baby je tu niektorá ktora sa rozvadzala potrebujem radu ohľadom deti
Véd polož otázku, ale každé každá situácia rodinná je iná, tak aj odpoveď môže byť od každej ina
@melanta muž v žiadosti o rozvod napísal že z manželstva pochádzajú dve deti tie staršie ale najmenšiu dcéru akoby zaprel.moze súd nariadiť testy dna keď tvrdí že nieje jeho lebo nemá farbu jeho oci
@jarmilkajurisova gratulujem k takému mužovi, keby každý zaprel svoje dieťa kvôli farbe očí, tak dobrá polovica detí nemá otca🤣
A máš sa čoho obávať…?
@bluka2 nie
Prepana, tvoj mjz sa s tebou rozvadza lebo jeho najmladsia nema rovnaku farbu oci ako on?? 😆 ved mu kup nejaku detsku encyklopediu, tam to najde pekne vysvetlene aj s obrazkami,asi na takej urovni, ze by to aj pochopit mohol
@jarmilkajurisova myslela som si ze ma tu uz nic neprekvapi. To ma kolko rokov? To az teraz vysvitlo aky je debil?
Len kvôli Farbe oči? Tak na súde uvedies ze v žiadosti je chyba ze mate tri deti.
@kvetinka75 áno bohužiaľ lebo mala má svetle vlasy kučeravé a modré oči po mne
@sense súd môže nariadiť testy toto ma zaujíma?!ja by som bola rada keby nariadil
@taga zbytočne on nevie čo je genetika
@vlado818 to smiešne nieje ale na zaplakanie že existujú taký kok.....ako on
@jarmilkajurisova clovek nevie ci sa ma v takychto pripadoch smiat alebo plakat
Idiot.Nie,sud v konani o rozvode nebude nariadovat ziadne testy.Pravne je on otcom.
To by on musel napadnut na separatnom konani, ze nie je otec, na rozvodovom konani sa otcovstvo neriesi. Dcerka sa podoba na teba a nie nanho, tak nie je otec, akoze wauuu...
@jarmilkajurisova vsak nech si da spravit test DNA a potom to predloz na sude a vyjde z toho ako debil
@majka99999 všetky deti sa MUSIA podobať len na otcov,to si nevedela? Ach ty môj boh a to majú ľudia s takýmto myslením volebné právo
@breznica neviem ale ja budem žiadať aby súd nariadil testy dna
@jarmilkajurisova Veď ale podľa foto v profile aj to najmenšie vyzerá tmavé. A teraz čakáš aj štvrté, keďže si v termínovke - Augustovky 2023?
@zuzanockamt už nečakám porodila som skôr.....
@zuzanockamt
Veľa nás tu je, povedala by som že aj stovky možno. Veď polož otázku a odpovie ti každá, ktorá bude vedieť či mať skúsenosť.