ahojte! Máte nejakú skúsenosť s rozvodom počas materskej? Dohodli ste sa s mužom? Ako to vidíte po čase neľutujete vaše rozhodnutie? Za všetky odpovede moc dakujem
Teraz pozerám že aká je toto stará diskusia Neviem prečo mi ju vyhodilo a myslela som si že je nova🤪
Áno mám. Včera mala presne dva roky keď sme sa s mužom sa rozišli a bolo to síce ťažké , ale dobre v tom , že ešte to nevnimala, nechapala a zvykla si na to, že chodí k nemu na víkendy a na celý ten systém a vlastne tým rozvodom netrpela , čo by sa určite stalo keby bola staršia. Čiže s odstupom času sa pozerám na to tak že sa to dobre stalo v tomto veku.
S mužom sme sa na všetkom dohodli rozviedli nás Behom 20 minút takže on mal už inú. Záležalo mi akurát na tom aby mal dobrý vzťah s dcérou do budúcna aby sa ne odcudzili a aby mala otca.
Prvé dva roky boli ťažké čo sa týka našej komunikácie vzájomnej ale keď človeku vedeli sme sa vždy dohodnúť. Postupom času to už bolo lepšie ale veľa záleží od teba Ak budeš mať dieťa ale svojej starostlivosti tak mu nerob napriek. Pokiaľ je to normálny otec ktorý sa vie postarať o dieťa a nie je dôvod aby si mohol Nedala a čím skôr si uprace tie vzťahy medzi sebou tým to bude lepšie aj pre dieťa oveľa lepšie To mi ver.
My momentálne vychádzame dobré dceraa už 18 a chodí k nemu kedy chce, vzdy to tak bolo / inak kazde 2t, plus niekedy aj cez tyzden ked chcela/, cez prazdniny vzdy dohoda a nikdy som jej na otca nekydala.. svoje problémy si riešte mimo nej a ona nech má svojho otca.
Ja som to brala tak že aj keby sa mi niečo stalo nech nezostanem na tomto svete sama ale nech má z otcom normálny vzťah. Treba sa odosobniť od svojho ega a brať ohľad na to dieťa.