Ahojte baby chcem sa spýtať či tu už niektorá riešila rozvod aj tak že si vyžiadala oslobodenie od poplatku 66€ za kolok nakoľko som na RD. A druhá otázka je ako dlho vám trval rozvod Ďakujem za odpoveď
Oslobodenie od poplatku som neriesila ale treba sa popytat ...my sme od podania cakali cca 5 mesiacov mozno ani tolko nie a rozvedeni na prvykrat takze rychlovka
ziadala som v navrhu na rozvod oslobodenie od poplatku, aj mi ho uznali a zacvakat ho dali ex. Ak prejde reforma Kolikovej tak sa nacakas. V case ked som sa rozvadzala sa toto dialo tiez, akurat naopak, sudy sa rozsirovali (spisy sa stahovali z jedneho sudu na druhy) tak som cakala 1,5 roka na vytycenie pojednavania.
Ďakujem 🤝🍀 veľmi pekne a áno máme aj dcérku spoločnú problémy robiť nebude lebo ak áno tak sa nedožije Ďakujem ešte raz a prajem pekný vecer
@nitra19 Dĺžka konania je veľmi individuálna, záleží na tom na ako súde sa návrh podáva, ale aj na tom, ako sa Vy dvaja (rodičia) viete dohodnúť na starostlivosti o spoločné deti. Ak spolu s návrhom na rozvod zašlete aj podpísanú rodičovskú dohodu a manžel bude s návrhom súhlasiť, zvyknú súdy konať rýchlejšie a takéto pojednávanie si vtesnajú aj medzi iné - dlhšie trvajúce, nakoľko Vás súd bude už len krátko vypočúvať a schváli rodičovskú dohodu. V prípade nezhody rodičov bude záležať aj na veku detí, tieto bude prípadne potrebné v konaní vypočuť a pod..
to ti zial nik nepovie presne, standartne napr.BA cakas len 9 mesiacov na vytycenie pojednavania...mne rozvod trval 3 roky