Baby tie co mate rozvod za sebou - otazka na vas:
24.9. mame pojednavanie rozvod+vyzivne, podla vsetkeho to vyzera tak, ze ON sa na to vykaslal a ani nepride....co bude nasledovat? pred pojednavanim mame dorucit na sud potvrdenie o prijme aby mohli stanovit vysku vyzivneho, ale on to tam neda..bude sa to kvoli tomu natahovat a predlzovat alebo ako? mozu nas rozviest a urcit vyzivne uz na 1.pojednavani bez jeho pritomnosti? dost mi zalezi na tom aby to bolo cim skor, mozem urobit nieco preto aby sa to nezdrzovalo???? muz zije v nemecku a nekomunikuje, telefon ma vyse mesiaca vypnuty, na fb nechodi resp.nereaguje...ani na deti nieto este na mna......
Zrejme bude vytýčený další termín pojednávania, s takýmto jeho postojim to určite nebude na 1x
Zial, s najvacsou pravdepodobnostou bude pojednávanie odrocene
Žiaľ, pojednávanie bude pravdepodobne isto odročené. Toto je skúsenosť aj mojej dcéry s jej "nezvestným partnerom". Nakoniec po 2 rokoch odročovania jej partnerovi súd určil opatrovníka. Jednalo sa o zverenie dieťaťa do starostlivosti a výživné. Nakoľko tam dotyčný nebol, tak bolo určené minimálne výživné.
Ak nepride na pohednavanie musi mat na to nejaky dovod a musi vopred predlizit ze nepride. (napriklad od lekara ze jeho zdravotny stav nie je vyhovujuci aby prisiel) ci to uz neplati????