Rozvod a starosti

kvietok90
9. apr 2016

Babeny... Potrebujem poradit. S manzelom sme spolu manzelia 3 roky... Chodili sme spolu 3 roky... Mame 2 rocne dieta. Vzdy som vedela aky je bola som hlupa a sprosta a teraz lutujem a bijem hlavu... Vzdy som cakala zmenu. Po poslednej hadke velkej ked som mu vykricala ze ho nenavidim a nemilujem som na tom blbo. On sa snazi ako tak ale ja sa necitim stastna a neviem ci ho lubim ani sex uz necem a ked je mam vycitky ze nasilu... Chcem sa rozviest len chcem vediet co vsetko treba a ked on bude protestovat kolko sa to moze pretahovat ake drahe to je a tak... Dakujem

misel0806
9. apr 2016

@kvietok90 ak ty nebude robit problemy tak si myslim ze by to nemalo dlho trvat.... Ked si vedela aky je mohla si to ukoncit skor a nie sa trapit byt s niekym koho neviem ci milujem s ktorym mam sex nasilu... 😁

janka2927
9. apr 2016

Tak to je ťažké rozhodnutie v živote...nechces najskôr skúsiť nejaku manželskú poradňu?... Ak sa teda rozhodnes ,že sa chceš rozviesť,je najlepšie sa obrátiť na nejakého právnika,pokiaľ je to finančne nevyhovujúce pre teba,spis si sama žiadosť o rozvod,nejake vzory nájdeš na nete a myslím,ze kolok stojí 66€...kedze si na MD možno máš aj nárok na oslobodenie od tohto poplatku ..a cakas na termín..ako dlho bude trvať závisí od veľa vecí,od sudcu,od toho,či on súhlasí,od výšky výživného,od vyjadrenia koliznej..no môže to trvať dlho,dlho...môj rozvod trval vyše roka,ale môže sa aj všetko vyriešiť na prvom pojednávaní...každopádne drzim paste

kvietok90
autor
10. apr 2016

A este otazocka... Ako to povedat manzelovi aby nebol cirkus a aby nebola hadka...

janka2927
10. apr 2016

Tomu asi nepredides