Ahojte,už pár krát som nad tým rozmýšľala,no vždy som dala ďalšiu šancu na záchranu manželstva.No teraz sa stala taka vec,čo všetko prepísalo.Kazdu chvíľu nad tým rozmýšľam a bijú sa vo mne dva názory.Rozvediem sa a budem mať kľud budem sama s deťmi bude to určite ťažké ale ten kľud a pokoj.Alebo ostanem s manželom a dám už xtu šancu.Ked je kľudný tak nám je celom dobre,aj sa porozprávame.Ked je nervózny tak vystrája.To je nadlho rozprávanie.Zaujima ma názor vás,hlavne takých čo boli v podobnej situácii ako ste to riešili?
Po xx šancí by som volila kľud
@glorikarebeka Máš skúsenosti s podobnou situáciou?Ja si zatiaľ zisťujem možnosti čo ako by bolo
Ja chvála Bohu nemám,ja som v manželstve 22 rokov
V blízkej rodine sa toto dialo....už mala sesternica aj podnájom vybavený....manžel sa vtedy už veľmi zľakol a dal sa na liečenie (nie alkohol)
Našťastie všetko dobre dopadlo,on bol tiež skvelý muž, akonáhle ho niečo vyrušilo,nahnevalo tak bol zlý,ale táto zlosť nebola často no.....
A dom je či na LV na čie meno.
@alickapusinka Dom je náš spoločný,neviem ako by sa to dalo vysporiadať keď ja tu chcem ostat bývať s deťmi.
tak asi by súd nariadil aby si mu polku vyplatila to určite. Moja sestra tak mala tiež bolo to tiež na polovicu. Ostala tam bývať s dcérou a bývalého vyplatila.
@alickapusinka Polovicu z tých splátok čo sme už uhradili za hypotéku,alebo polovicu čoho?
Ešte dopisem,že máme spolu dom.Po rozvode chcela by som tu bývať s deťmi.Aky je postup?Mám kontaktovať banku a prepísať hypo na seba a manžela vyplatiť z tych splátok čo sme doteraz zaplatili?A keď nevydá to a povedia mi že sama nemám dostatočný príjem a nenapisu na mňa hypo a dom,ako sa to rieši ďalej?Môže mi niekto ručiť a tak by sa dalo?