Psychologický posudok kvôli úprave styku s maloletým

moonica
23. mar 2013

Ahojte mamicky, potrebovala by som jednu radu, neviem ju nikde vygooglit. Moj buduci manzel ma 5 rocneho syna. Jeho ex partnerka mu ho nechce davat, klasicky typ zeny, ktora robi prieky. O to ale nejde. Podal teda navrh na upravu styku s maloletym, kde sa ziadalo aj o psychologicky posudok. Ten bol vypracovany a konecne nam prisiel domov. Chcu od neho aby napisal svoje vyjadrenie do 10 dni na tento psychologicky posudok. Psycholog v podstate odporucil stretavanie maleho s mojim mm kazdy druhy cely vikend vratane noci, ziadali sme aj o prazdniny, ktore on na zaciatok neodporuca. V psychologickom posudku je aj podotknute, ze by sa mali opytat aj buducej manzelky cize mna (berieme sa za 3 tyzdne) ci suhlasim s tym,ze moj muz by maval maleho kazdy druhy vikend. No a ja by som potrebovala len radu, mate skusenosti co mame napisat do toho vyjadrenia k psychologickemu posudku, s ktorym sme vlastne spokojny ? V muzovom mene, ze teda suhlasi s psychologickym posudkom a navrhu o upravu styku kazdy druhy vikend a tak isto, ze s tym suhlasim aj ja ? Alebo... ? nemam ponatia, na googli som nic nenasla.
Dakujem.

sisaha
23. mar 2013

@moonica neexistuje univerzalna odpoved. Treba napisat vsetko ako tak ako si predstavujete.

moonica
autor
23. mar 2013

@sisaha To mi je samozrejme jasne, ide o to, ci to ma mat nejaku urcitu formu. Nejaky vseobecny nazor som chcela vediet na co tam podotknut. Ci staci len opisat s cim suhlasi a co by v buducnosti uvital, tak isto moj nazor pisany v jeho mene alebo v mojom aj s mojim podpisom.

sisaha
23. mar 2013

@moonica musi to mat urcite formu listu - uradnej odpovede, teda vec - vyjadrenie, adresat, odosielatel. Mozes sa tam podpisat aj ty, alebo mozes urobit vyhlasenie pred notarom, ze s navrhom suhlasis a prilozite to k tomu.