Problém s výživným a exekútor

sabinati
9. jan 2013

Dobry den potrebovala by som poradit ohladom vyzivneho na dieta moj ex mi nezaplati 2 mesiace a na 3 mesiac zaplati exekutor o tom vie anic nerobi!! Ako dalej? Zaplati mi len 4x do roka!!! Mate neake skusenosti? Dakujem .

liz_lemon
9. jan 2013

@sabinati podaj trestne oznamenie

sabinati
autor
9. jan 2013

@liz_lemon Ale ako ved ja to mam u exekutora uz od 2003 a ex plati hociako a ved exekutor to vidi a nic mi neporadi.

sissy27
9. jan 2013

@sabinati neviem, ale mne bol exekútor ochotný riešiť už jediné omeškanie výživného po pár týždňoch 😕 ale asi to bolo jednoduchšie, keďže ex mal na svojom účte v banke peniaze, ktoré mu mohol exekútor okamžite zobrať a vyplatiť ma... tvoj ex má niečo na účte, má oficiálne nejaký majetok, z ktorého by mohla byť pohľadávka vyrovnaná?

sabinati
autor
9. jan 2013

☹ nie nema nic na ucte neplati si ani socialne a zdravotne odvody ☹ ale ved nejake riesenie musi byt nie??

denae
10. jan 2013

@sabinati 😢 no ak sa on takto "zabezpečil", aby nebolo z čoho platiť, žiadne riešenie nie je... ☹ ☹ ☹ s tým ti nikto nič neurobí. U nás sú totiž zákony jedna vec a prax je druhá vec.

sabinati
autor
10. jan 2013

A to trestne oznamenie sa moze podat aj ked mi kazdy treti mesiac zaplati??

lea641981
10. jan 2013

@sabinati musi ti platit kazdy mesiac podaj ho 😠
on nic nema co by mohol exekutor zhabat?auto byt dom pozemok??

lea641981
10. jan 2013

moze to ziadat od jeho zamestnavatela ak pracuje a zamestnavatel posle na tvoj ucet ked sa exekutor ozve 🙂 nema pracu ziadnu??

sabinati
autor
11. jan 2013

On byva u svojej terajsiej svokry zo svojou novou manzelkou a myslim ze byt nie je nanho pisany ale zaujimave je to ze robi Taxikara este aj meno ma na tom aute napisane aj tel.cislo ale nie je nikde nahlaseny ani v soc. poistovni nikde. tak neviem ako moze tak pracovat asi na cierno neviem fakt netusim.

domka22
15. jan 2013

@sabinati to je blb exekutor pretoze v prvpm rade ak nema ucet vytvoreny tak mu siahne na vodicak a to by mal na dalsi don od kedy mal vyplatit vyzivne

camelotka
1. feb 2013

@sabinati - trestné oznámenie je možné podať už vtedy, ak ti v kalendárnom roku nezaplatí tri mesiace....Čiže z 12mesiacov nezaplatil tri mesiace....A nie sú to tri mesiace idúce po sebe.....ja som to tiež tak riešila - podaním trestného oznámenia na polícii....dôležité je, ako aj to trestné oznámenie sformuluješ, pretože nasi policajti sú veľmi "inteligentni" a ked nieco nie je sformulovane podla ich predstav, tak to jednoducho neriesia.....a taktiez ziadaj nahradne vyzivne od socialky.....ta ti to je povinna platit, ked prinesies potvrdenie od exekútora, ze zacalo exekucne konanie a trva viac ako tri mesiace....
prajem vela stastia a hlavne nervy ako zo zeleza