Priezvisko dieťaťa

nina1989
24. sep 2014

Ahojte, potrebuje radu. Nasla som vela clankov o zmene priezvisk deti, pokial sa volaju po otcovi, ale moj problem je opacny. Dcera ma meno po mne a planujem sa vydat v rodnom liste je otec uvedeny. Niekde som citala ze pokial ma meno po mne mozem aj bez suhlasu otca poziadat o zmenu aby sme sa vsetci volali po manzelovi. Nema niekto osobnu skusenost? Budem velmi vdacna...

maznacik007
24. sep 2014

bez suhlasu otca myslim biologického to nie je mozne ... jedine potom na sud a riesit to tak

kaktusik007
24. sep 2014

@nina1989 ak ma priezvisko po tebe, preco riesis ty ze by si si zmenila svoje priezvisko vydajom???

a presne ako pise
@maznacik007 - bez suhlasu bio otca to mozne nie je. Teda je - ak rozhodne o tom sud.

nina1989
autor
24. sep 2014

juuj to ste ma mepotesili... no lebo sa chcem volat po manzelovi a ked budeme mat spolocne dieta tak aby sa volali rovnako...

kaktusik007
29. sep 2014

@nina1989 tak nech sa manzel vola po tebe.... alebo si nechaj svoje povodne a priezivskom deti urcite to tvoje... potom sa budu volat rovnako

majdulienka
29. sep 2014
Používateľ majdulienka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majdulienka.

myslim baby nic ale v zlom ze toto su fakt malickosti 🙂