Dobrý deň..sme v súdnom konaní o zverenie dieťaťa do starostlivosti matky po rozchode rodičov kde otec trvá na striedavej starostlivosti z trucu, hoci nemá pracu ,len vysluhový dôchodok,je nervák a hlavne nezodpovedný..doteraz nejavil o malú - 7 rokov záujem,bol s nou raz do týždňa 2 hodiny niekedy ani to..od kedy sme dostali termín na výsluch,chce malú každý deň,kupuje jej hračky,sladkosti,proste všetko na čo si ukáže a samozrejme jej sa to páči...okrem toho nám ako kolízneho opatrovníka pridelili chlapa..máte skúsenosť s mužom? Bojím sa zaujatosti lebo jediné čo ex vie je rozprávať rozprávky ...
Kolizny existuje aj muž? Wau, zeby sa ta mafia koliznych opatrovnicok konečne mení? To je iba taka vsuvka 😀
@777januska777 aj ja som mala muža pred 10 rokmi...
@maciatkolulu no tak asi kde, lebo co viem, tak co mali okolo mňa, vždy len zenu a niektoré dámy to bola podivana teda.
@stastenka42 kamoška mala ženu, a tá nadŕžala chlapovi doslova a kamoška nedosiahla nič aj ked chlap manipuloval deťmi, ktoré boli v predškolskom veku. Po odsťahovaní sa, jej chlap si našiel kolíznu, ktorej naklamal hlúposti a táto kolízna to pochopila a konečne pomohla kamoške aj deťom. Dala by som kolíznemu chlapovi šancu, môže mať dostatočný nadhľad na zhodnotenie situácie.
@stastenka42 ehm, výsluhový dôchodok je dostatočný príjem
Tak možno sa pán otec zobudil a chce sa reálne starať
@777januska777 mozno preto, ze za tie prachy by to ziadny chlap nerobil. Z toho platu rodinu neuzivis.
@777januska777 je po nich obrovský dopyt, lebo tato sféra je mimoriadne prefeminizovana, je to aj problém pre mnohych mužov - otcov, že majú dojem, že žena bude automaticky nadŕžať zene
@stastenka42 vysluhovy dochodok je normalny prijem, nie je potrebne popri nom pracovat a dotycny sa urcite neberie ako nezamestnany. Ak to jemu staci, no problem. Ku koliznemu, je jedno ci je to muz alebo zena, zalezi od osobnosti/ vlastnych skusenosti/ od toho ako sa vie odosobnit a neprojektovat svoje nespracovane veci na klientovi atd. Na stretnutie sa priprav (psychicky aj dokladmi). Drzim palce.
no ja som mala zenu a aj zenu sudkynu a total otras, nadrzali chlapovi neskutocne
No výsluhový dochodok ma 430 eur čo nieje žiadne terno...celé roky som ho v podstate živila..ked som povedala dosť a odsťahovala sa aj s malou nesúhlasí s dohodou ani s ničím..stale trvá na striedavke hoci mala s ním nechce byť..no snád nenatrafím na nejakú drsnú sudkynu..jediné čo chcem je zverenie do mojej starostlivosti a výživné s neobmedzeným stykom..ale nesúhlasí..
@darkswan a ako ste dopadli?
@stastenka42 inak ja som mala kolizneho muza a ani som nevedela, ze tam je 😀 Inak bol mily a v podstate do nicoho nezasahoval. Druha kolizna si na sude aj pospala 😀
@stastenka42 áno, sú chlapi, čo chcú striedavku z trucu a deti končia u svokry ale.... možno sa skutočne spamatal, tak nech sa stará, nie?