potrebujem poznať odpoved ako to je s predbežným opatrením na malé 3ročne dieťa,ktore sudkýňa predbežným opatreným na sobotu a nedeľu dala ex-otcovi,napriek tomu že som nemala možnosť namietať na toto predbežne konanie,a malé dieťa otca od jej 4mesiacov nevidelo a otec dieťaťa sa o ňu nezaujímal.od oktobra 2013 mám podane o výživne na dieťa,ale ani dosial sudkyňa o výživnom ani nekecla,a to sme mali iba raz pojednávanie.chcem zastaviť môj návrh na určenie výživneho na dieťa,ako zvoliť postup,aby konanie bolo zastavené.a sťahujem sa s dieťaťom a budeme bývať v inom okrese,môžem si podať návrh na zverenie dieťaťa do mojej starostlivosti,aby som to mala na papieri,postačí napísať a kam ? otec dieťaťa je ženatý ,je zapísaný v rodnom liste,ale o malé sa nezaujíma,len je to psychopat,a manipulator.a v očiach verejnosti a okolia musí mať povesť čestneho občana.ak konanie zastavím,bude predbežne opatrenie zrušené?
@11paris77 je to bohuzial tak ako pise @alice107 je to hrozne. Neviem si predstavit ze musim dat svoje trojrocne dieta chlapovi ktoreho vobec nepozna. Aj ked je jeho otec 😓 neda sa s nim nejako dohodnut?
Na dieta maju pravo obaja rodicia ale takato sokova terapia asi dietatu neprospeje.
Drzim ti palce aby to dobre dopadlo. Najma pre dieta.
tak si sa mala hneď odvolať voči predbežnému opatreniu (do 15 dní od doručenia) a svoj návrh o určenie výživného môžeš rozšíriť o zverenie dieťaťa do tvojej osobnej starostlivosti... a to že zastavíš konanie o určenie výživného nemá žiaden vplyv na predbežné opatrenie..
v tejto skupine ti poradia: https://www.modrykonik.sk/group/1900/
konanie o vyzivnom a predbezne opatrenie o urceni styku rodica s dietatom su dve rozne pravne skutocnosti a aj konania...
stiahnut navrh na konanie o urcenie vyzivneho samozrejme navrhovatel moze za istych podmienok, ale to nema ziaden suvis s rozhodnutim v predbeznom opatreni o urcenie tyku rodica s dietatom.