Prečo súd žiada majetkové pomery a výdavky, keď som žiadal zrušiť výživné?

25. okt 2024

Prečo si súd žiada majetkové pomery a výdavky keď som dával žiadosť o zrušenie výživného na plnolete dieťa

viestta
25. okt 2024

Plnolete dieta studuje? Ak ano, vyzivne mu patri, preto sa bude sud zaoberat aj tvojimi majetkovymi pomermi a urci vyzivne

autor
25. okt 2024

@viestta podla stránky overenie návštevy školy nieje študentom inak nevie. Keďže na môj list nereagoval od leta

sendy1977
25. okt 2024

môže študovať v zahraničí, napr. v CR

danielahamar
25. okt 2024

@sendy1977 ak by študoval, mama na neho isto berie rodinné prídavky, teda ak má mamu. Takže možno to treba zistiť

autor
25. okt 2024

@danielahamar kde by som to ja ako otec mohol zistiť?sme na opačnom konci slovenska od seba .

danielahamar
25. okt 2024

Na úrade sociálnych veci a rodiny, ale či také dôverne info poskytnú, no neviem.

sendy1977
25. okt 2024

@danielahamar ale podľa mňa mu to nepovedia. Iba ak by natrafil na niekoho komu ochrana osobných údajov nehovorí nič.

barka1
26. okt 2024

@sendy1977 to je ale hrozné....otec nemá nárok vediet základne info o dietati a platit musí?

tramtada31
26. okt 2024

Podla mna by mu to povedali. Že zavola na urad a spýta sa, že nechodia pridavky na dieťa, či majú doložené potvrdenie o navsteve skoly a oni mu povedia, neboli doložené, pozastavili sme ich, bolo doložené..

autor
26. okt 2024

Ďakujem za odpoveďe , aj ak nechápem prečo keď som dal žiadosť pýtajú do mňa takéto veci majetkové pomeru príjem výdaj , pochopil by som kebyže sa zvýšuje znižuje

sendy1977
26. okt 2024

Možno dieťa dalo proti návrh na zvýšenie, asi ďalej študuje

rikarika
26. okt 2024

Nie je najjednoduchšie sa spýtať dieťaťa či ešte študuje?

autor
26. okt 2024

@rikarika niesme v kontakte celý život , pride mi blbé napísať na FB len tak