Prečo si súd žiada majetkové pomery a výdavky keď som dával žiadosť o zrušenie výživného na plnolete dieťa
@viestta podla stránky overenie návštevy školy nieje študentom inak nevie. Keďže na môj list nereagoval od leta
môže študovať v zahraničí, napr. v CR
@sendy1977 ak by študoval, mama na neho isto berie rodinné prídavky, teda ak má mamu. Takže možno to treba zistiť
@danielahamar kde by som to ja ako otec mohol zistiť?sme na opačnom konci slovenska od seba .
Na úrade sociálnych veci a rodiny, ale či také dôverne info poskytnú, no neviem.
@danielahamar ale podľa mňa mu to nepovedia. Iba ak by natrafil na niekoho komu ochrana osobných údajov nehovorí nič.
Podla mna by mu to povedali. Že zavola na urad a spýta sa, že nechodia pridavky na dieťa, či majú doložené potvrdenie o navsteve skoly a oni mu povedia, neboli doložené, pozastavili sme ich, bolo doložené..
Ďakujem za odpoveďe , aj ak nechápem prečo keď som dal žiadosť pýtajú do mňa takéto veci majetkové pomeru príjem výdaj , pochopil by som kebyže sa zvýšuje znižuje
Možno dieťa dalo proti návrh na zvýšenie, asi ďalej študuje
Nie je najjednoduchšie sa spýtať dieťaťa či ešte študuje?
@rikarika niesme v kontakte celý život , pride mi blbé napísať na FB len tak
Plnolete dieta studuje? Ak ano, vyzivne mu patri, preto sa bude sud zaoberat aj tvojimi majetkovymi pomermi a urci vyzivne