Prosím o radu alebo názor. S manzelom sa rozvadzame a keďže veľmi nechceme podstupovat sudy, snazime sa o dohodu prostredníctvom mediátora. Riešime styk stretávanie otca s dcérou (bude mať 3 roky), konkretne som sa chcela opytat ako je to s letnymi prazdninami. Vraj je to pol na pol. Nemám zaujem brániť otcovi v stretávani sa s malou ale príde mi to pre tak malé dieťa strašne veľa. Príde mi veľa aj 2 týždne vkuse, keďže 3 ročne dieťa ešte nemá pojem o čase a nikdy takto dlho preč nebola..
Ak má dieťa k otcovi vybudovaný vzťah tak pre dieťa to veľa nebude, plus keď sa viete dohodnúť dohodnite si kratšie intervaly nie mesiac tak a mesiac tak ale napr po 2 týždňoch prázdniny.
Pokiaľ sa nechystá ísť na dovolenku, tak sa kľudne dohodnite týždeň u tatina, a týždeň u teba a znovu týždeň u tatina 🤷
Dohoda bude že na polovicu a neskor to upravíte podľa aktuálnej situácie tak, aby malá mala čo najviac z vašej prítomnosti.
mesiac je vela ale napr 2 tyzdne je ok .. ak ma dieta dobry vztah s otcom a ma horado bude ten cas brat rovnako ako keby bola s tebou ...
Moji chlapci majú 10,11 a aj pre nich 14 dni v kuse je masaker
zasada je vzdy polovicu volneho casu u oboch rodicov. pokial mas problem s vekom tak treba spravit kratsie casove intervaly.