Ahojte ,chcela by som vediet ci je lepšie mať na sude o výživné pravnika ci staci niekto od sociálky.
Kolko tak beru pravnici za take pojednavania
Ja som pravnika nemala a nepotrebovala, staci si podla mna poriadne precitat zakon o rodine, a byt pragmaticka.
Myslíte,ze ked zaraba kolko 600€ schvalia mi 150€?ale byva v podnajme s priateľkou.
Bude mat 8 rokov, nie nema okrem neho ziadne deti .
Keď bývajú v spoločnej domácnosti tak sa to berie ako spoločný príjem oboch... ex jazdí na kamióne ale ma minimalku klasika a už 7 rokov mi platí 175€ na obe a konečne som dala zvýšenie a dali sme 190€ a 170€ do návrhu tak som zvedavá...
Ja som na vyzivnom.pravnika nemala , v podstate kolizna sedela hned vedla mna , zastupuje malolete dieta a nie rodicov.
vieš ono veľa závisí aj od sudcu a aj či aj ex má lebo ak ma tak sa môže stať že ten nápor nedá žena....nas rozviedli za 15 minút ale vysporiadanie majetku bol iný level a tam bez právnika ufff ....teraz ma čaká návrh na zvýšenie a po tých rokoch už som otukana,zbednuta a dosť nastudovana ale aj tak mám právničku....a možno to vyznie divné ale normálne sa tesiiiiim ani nitku nenechám na ňom suchú 😁 a to ja niesom nejaká furia ale čo je veľa je veľa....ako však po 7 rokoch som dala zvýšenie....ale tam boli aj iné dôvody...ako sa hovorí komu nieje radi tomu nieje pomoci...
Prerabala sa maleho izba,moze mi ju preplatit jeho otec schvalia to na sude.(vysla cez 1000€)
Prečo zlaté kľučky???!!! Veď len posteľ matrac a možno podlaha teraz nejaký nabytok plus doplnky...ako kľudne to tam daj a ziadaj polovicu .len ak máš blociky to bude úplne super 👍
Jak coo? Nikdy nikto neprerabal nic?😂 ved len nabytok s matracom vysiel za 800€ plus podlaha steny
Určite elektriku plastové okna stierku a tento typ prerábky to platiť nebude .... a nábytok mal byt po dohode .... nie že ty vyberieš a je
Ahoj...ja som pri rozvode nemala a riesilo sa aj výživné a lutovala som to!na ďalšom súde som už mala to da jednalo o vysporiadanie majetku a všetko riešil právnik ja som tam ani nechodila a trvalo to 6 rokov pred tyzdnom to skončilo 🤗 a teraz (teda 7 mesiacov dozadu)som dala žiadosť o zvýšenie a mám právničku ...je to lepšie ked mas pri sebe niekoho kto ti poradí a vie kedy ako čo...ale závisí aj aký máš vzťah s ex a aj finančne lebo nieje to lacné záležitosť 🙈