Ahojte mam otazku viem ze je to individualne ale kolko cca ma vyjde pravnik na BSV po rozvode ak chcem aby ma aj zastupoval na sude?Ak mate osobnu skusenost dakujem.
@swwan dakujem a za to zastupovanie si kolko vypyta?Ci zatial nevies?
Rozdelenie bsm je drahšia záležitosť. 648€ minimum na začiatok.
to Ti nikto nevie dopredu povedať, záleží akú hodnotu má majetok v BSM, podľa toho sa vypočíta cena za jeden právny úkon a nikto dopredu nevie, koľko ich bude, napr. jeden úkon je podanie návrhu, alebo vyjadrenie na súd alebo pojednávanie atď + ak napr. advokát cestuje na pojednávanie tak ešte cestovné a strata času
ahoj, ja som nedávno riešila rozvod a vyporiadanie BSM tiez cez advokáta, v MT som dlho hladala, ktorý nieje len taky ze ta odbije a berie peniaze uz len za to, ze sa dotknes klucky na dverách. Nebudem konkretizovať ale ak máš záujem na kontakt na fakt dobrého advokáta, ktorý má normálne ceny a aj ti venuje kus času tak mi kľudne napíš správu 🙂 rada sa podelím o pozitívnu skúsenosť 🙂
Za každé zastupovanie je to 100€
Ahoj,ja som podavala navrh na rozvod-pravnicka mi napisala navrh+ ma bude na sude aj zastupovat. Zatial som platila 150€+ 33€ kolok za žiadosť.