Právnik - cena

31. jan 2022

Ahojte mam otazku viem ze je to individualne ale kolko cca ma vyjde pravnik na BSV po rozvode ak chcem aby ma aj zastupoval na sude?Ak mate osobnu skusenost dakujem.

swwan
31. jan 2022

Ahoj,ja som podavala navrh na rozvod-pravnicka mi napisala navrh+ ma bude na sude aj zastupovat. Zatial som platila 150€+ 33€ kolok za žiadosť.

autor
31. jan 2022

@swwan dakujem a za to zastupovanie si kolko vypyta?Ci zatial nevies?

tomika
31. jan 2022

Rozdelenie bsm je drahšia záležitosť. 648€ minimum na začiatok.

mirka2418
31. jan 2022

to Ti nikto nevie dopredu povedať, záleží akú hodnotu má majetok v BSM, podľa toho sa vypočíta cena za jeden právny úkon a nikto dopredu nevie, koľko ich bude, napr. jeden úkon je podanie návrhu, alebo vyjadrenie na súd alebo pojednávanie atď + ak napr. advokát cestuje na pojednávanie tak ešte cestovné a strata času

beus89
10. feb 2022

ahoj, ja som nedávno riešila rozvod a vyporiadanie BSM tiez cez advokáta, v MT som dlho hladala, ktorý nieje len taky ze ta odbije a berie peniaze uz len za to, ze sa dotknes klucky na dverách. Nebudem konkretizovať ale ak máš záujem na kontakt na fakt dobrého advokáta, ktorý má normálne ceny a aj ti venuje kus času tak mi kľudne napíš správu 🙂 rada sa podelím o pozitívnu skúsenosť 🙂

swwan
11. feb 2022

Za každé zastupovanie je to 100€