@ivkav5 mna sa pýtala či mám pozitívny test a kedy bola posledná menštruácia následne mi urobili ultrazvuk kde bolo vidno , bol to cca 7-8tyzden 🙂 a už vedela rozoznať na ultrazvuku , vypísala tehotenskú knižku a bolo
@bibka26 ďakujeem, ja som s ňou dnes volala a objednalaa ma tak, že budem presne začínať 6tt., spomínala, že možno aj odber urobí či čo ale nič iné neviem🙏😅
v 6tt este bude vidno asi len gestacny vak. Lepsie je to uz tak po 8tt. Len pre zauijmavost- vlavo 6tt(ta fazuľka tam nie je babo len zlte teliesko) a vlavo 9+5 tyzden - uz babo.
@ivkav5 nieee jasne,vsak aj ja som tak skoro bola 😂 Aspon ta skontroluje atď, ja len ze asi este nebudes vidiet babo/srdiecko aby si sa nebala - ze je to este skoro 🥰 Nech ste zdravi ❤️
@amelia89 ďakujeem veľmi pekne 🙏❤️ budem sa snažiť nepanikáriť, keďže čítam všade že je to ešte skoro🙏😂 ale áno, chcem si byť istá, že sa to vyvíja dobrým smerom a vylúčiť všetky zlé veci…potom dám vedieť, ako som dopadla🙂
@ivkav5 mna sa pýtala či mám pozitívny test a kedy bola posledná menštruácia následne mi urobili ultrazvuk kde bolo vidno , bol to cca 7-8tyzden 🙂 a už vedela rozoznať na ultrazvuku , vypísala tehotenskú knižku a bolo