ahojte už je tomu mesiac ako sme dali podanie na súd ohladom dcery. ako sa da zistit ci sa tým uz sud zaobera ci nie?alebo v ako stadiu vybavovania je vec? chcem vediet ci uz ma papiere socialka alebo odporca a tak... ci len cakat na predvolanie a navsetvu zo sosialky?
@miskax2 tak ako nic proti, ale co by si chcela po mesiaci od podania??? tu u nas su vytycene pojednavania tak za cca 4 mesiace, a viem ze to tu ide rychlo... su okresy, kde to trva aj pol roka, a osobna skusenost s BA4 spred par rokov je ze im to trvalo jeden cely rok kym vobec vytycili pojednavanie!!!!! a to samozrejme dali o dalsieho pol roka.... 😠
@kaktusik007 ja veim ze to nieje rychla zalezitost ale napriklad byvali podal v seprembri v oktobri bola soialka u nas a v novebri bol su....takze asi tak....ja mne nejde ani tak o ten cas ako ci sa da zistit priebeh toho konania v akej je to faze a tak....
@miskax2 mozes zavolat do podatelne oni ti povedia ako sa vec ma a u koho je spis 🙂 inak s tym volanim je to tiez tazke .niekedy lepsie osobne zajst a informovat sa 🙂