Zdravim vas tu ,potrebovala by som poradit ohladne vyzivneho ... s byvalym priatelom som otehotnela a babatko nechcel posielal ma na potrat ... ale ja som si malu nechala a ani som ho nedala na rodny list ... zaraba cca 2500 za mesiac a posiela nam 100 eur mesacne :D s tym ze mu mam volat ked nieco potrebujeme ... a to od neho zobronim par korun .. a on dava hodinovy vysluch ze to uz nemaate nutrilon alebo hocico ... a hodinu mu presne vysvetlujem ze na co no proste jak blbec .. tak ze ci sa mi skorej neoplati ho priznat za otca nech mu sud urci kolko kedze je podnikatel ... lenze plat si pise on nakolko je s.r.o. a koli daniam tam ma ma samozrejme zivotne minimum .. tak neviem lebo mne sa zda 100 euro malo ... (btw non stop mi vypisuje ako ma miluje vsetko lutuje atd atd a ze nas chce spat a co vsetko by sme mohli mat ak by som sa k nemu vratila , )... a mam aj obavu s toho ze keby bol na rodnom liste schvalne by mi malu braval, aby mi tym robil zle lebo o malu nema vobec zaujem skor mu ide o mna .... tak neviem ci si nechat tu stovku alebo. dat ho na ten rodny list s tym ze je to risk lebo neviem coho je schopny ....
Ja to viem ze nema ja som od neho nic nechcela nikdy,,, on tam posiela tych 100 eur naschval aj na malej meno ucet len preto ak by k tomu nahodou prislo ze by som ho tam dala aby nemusel spatne doplacat vyzivne 😀 😀 este aj sam mi to povedal ze aby mal doklad 😀 a malu vydava stale kedy len chce ale skorej mu nejde o malu,,, ale o to aby bol pri mne ... napriklad ked pride tak ja si idem konecne lahnut ze aspon oddychnem a on to bere ze ci mi sem prisiel robit opatrovatelku malej da ovladace od telky aby sa jej nemusel venovat a mala kuse baterky .. no a tak ... stretava sa s nou skoro kazdy den sem tam donese nutrilon ... a ked od neho nieco pytam tak mi povie ze ked sa ku mne nastahuje nemusim sa starat o nic ... jediny prijem co mam je tych 220 od statu a 100 od neho mam vlastny byt takze platim iba 180 🙂 a dosat ma vytaca ked vidim ze on si kupi oblek za 2500 eur a odlozi si ho do skrine ....tak som chcela vediet ze ci si maaam pridavat na krk este sudy ked nakoniec mi aj tak daju volakych smiesnych 100 eur ...od statu totiz nemam narok na ziadne davky kedze nemam 25 rokov ma ma vraj zivit moja mama...
Ak ale on raz bude chcieť na tom rodnom liste byť, tak s tým nič neurobíš, má na to právo.
@azyra ak nie je zapísaný v RL, tak buď vďačná aj za tých 100€, lebo on nemá voči malej ŽIADNU vyživovaciu povinnosť, je to len a len jeho dobrá vôľa, že vôbec niečo posiela...
nikto ti dopredu nepovie, koľko sa ti podarí vysúdiť, neexistujú na to tabuľky (okrem minima 26€)... a už vôbec ti nikto z nás nepovie, či ti bude robiť nejaké naschvály alebo nie, ale ako sorry, prachy od neho sú ti dobré a keby náhodou chcel vidieť malú, tak s tým máš problém? 🙄