Ahojte, pozna niekto nejakeho dobreho pravnika co sa specializuje na rodinne pravo? Niekto skuseny a naozaj dobry. Dakujem vam
Aj ja mam skusenosti s pravnickou ale negativne,Zaskocilo ma ,ze som jej musela zaplatit aj za prvy rozhovor cez telefon,pritom,mi ziadne exstra rady neposkytla,akurat som jej povedala co mam za problem.Hovorila mi ,ze miluje deti a pomaha hlavne v tejto oblasti,ale bola dost draha a uctovala si aj za telefonat druhy krat.Preto ti odporucim stretnut sa s pravnikom osobne a tak mu zaplatit.Cez telefon si len dohodni termin nic viac.Len upozornujem ,ze vela pravnikov nema dostatok prace a tak vyuzivaju kazdu situaciu ako tahat z klienta peniaze.
@mia885 cauko, ak je to este aktualne napis mne do spravy, ja ti ppradim aj tu, ak sa bude dat. Drz sa 😉
@ssisska Hned je potrebné si zvážiť či využívať služby takého právnika. Na prvom stretnutí sa to myslím dá odhadnúť. Hlavne nebyť v strese a robiť nezmyselné rozhodnutia. Ja mám skúsenosť s touto http://www.rozvodadeti.sk/kontakt/ Dohodla som si s ňou stretnutie, prebrali všetky veci osobne a dala mi na určité veci triezvy pohľad na vec. Existujú aj právnici, čo vezmú čokoľvek, ťahajú len peniaze, ale v konečnom dôsledku je to konanie traumatizujúce až moc a budeš chcieť aby si na to čím skor zabudla...
Ja odporúčam JUDr. Lena Mišalová
Zdravim, poradite prosim niekto právnika, ktorý je dobrý, má skúsenosti s rodinným právom a zastupuje aj na súde.Môže byť z Ba alebo Trnavy.Hlavne nie moc drahého.dakujem
Dobry vecer poprosila by som o radu dobreho pravnika z kosic ktory by vzal pripad cez centrum prav.pomoci dakujem
@lola23 Zdravím, ak potrebujete právnu pomoc v oblasti rodinného práva veľmi rada Vám pomôžem. Pracujem v advokátskej kancelárii, ktorá sa zaoberá primárne rodinným právom, pričom sídlo máme priamo v Bratislave. Prípadne mi bližšie špecifikujte Váš prípad aj tu a rada Vám poskytnem stručnú právnu analýzu a možný ďalší postup.
Dobrý žienky, potrebovala by som dobrého právnika na rodinné.pravo, hlavne nech nie je z východu, veľmi súrne a čo najskôr potrebujem radu.prosim Vás ..
Mám skúsenosť s právnickou z Trnavy,bola som s ňou spokojná.vola sa JUDr. Lucia Sukopova.
Ďakujem pozriem sa... vďaka
Zamalo : ) verím že pomôže
JUDr. Kosnáčová - tu je kontakt https://kosnacova.sk/
Kraj az tak nerozhoduje, len nie vychod. Skor stred. Slovensko a zapad