Poraďte dobrého právnika zaoberajúceho sa rodinným právom

mia885
10. apr 2014

Ahojte, pozna niekto nejakeho dobreho pravnika co sa specializuje na rodinne pravo? Niekto skuseny a naozaj dobry. Dakujem vam

mia885
autor
10. apr 2014

Kraj az tak nerozhoduje, len nie vychod. Skor stred. Slovensko a zapad

ssisska
10. apr 2014

Aj ja mam skusenosti s pravnickou ale negativne,Zaskocilo ma ,ze som jej musela zaplatit aj za prvy rozhovor cez telefon,pritom,mi ziadne exstra rady neposkytla,akurat som jej povedala co mam za problem.Hovorila mi ,ze miluje deti a pomaha hlavne v tejto oblasti,ale bola dost draha a uctovala si aj za telefonat druhy krat.Preto ti odporucim stretnut sa s pravnikom osobne a tak mu zaplatit.Cez telefon si len dohodni termin nic viac.Len upozornujem ,ze vela pravnikov nema dostatok prace a tak vyuzivaju kazdu situaciu ako tahat z klienta peniaze.

slecnamarplova
15. apr 2014

@mia885 cauko, ak je to este aktualne napis mne do spravy, ja ti ppradim aj tu, ak sa bude dat. Drz sa 😉

papierovazita
27. máj 2014

@ssisska Hned je potrebné si zvážiť či využívať služby takého právnika. Na prvom stretnutí sa to myslím dá odhadnúť. Hlavne nebyť v strese a robiť nezmyselné rozhodnutia. Ja mám skúsenosť s touto http://www.rozvodadeti.sk/kontakt/ Dohodla som si s ňou stretnutie, prebrali všetky veci osobne a dala mi na určité veci triezvy pohľad na vec. Existujú aj právnici, čo vezmú čokoľvek, ťahajú len peniaze, ale v konečnom dôsledku je to konanie traumatizujúce až moc a budeš chcieť aby si na to čím skor zabudla...

lussy211
19. jan 2016

Ja odporúčam JUDr. Lena Mišalová

lola23
21. máj 2017

Zdravim, poradite prosim niekto právnika, ktorý je dobrý, má skúsenosti s rodinným právom a zastupuje aj na súde.Môže byť z Ba alebo Trnavy.Hlavne nie moc drahého.dakujem

barbie0209
3. júl 2017

Dobry vecer poprosila by som o radu dobreho pravnika z kosic ktory by vzal pripad cez centrum prav.pomoci dakujem

krisabs
6. júl 2017

@lola23 Zdravím, ak potrebujete právnu pomoc v oblasti rodinného práva veľmi rada Vám pomôžem. Pracujem v advokátskej kancelárii, ktorá sa zaoberá primárne rodinným právom, pričom sídlo máme priamo v Bratislave. Prípadne mi bližšie špecifikujte Váš prípad aj tu a rada Vám poskytnem stručnú právnu analýzu a možný ďalší postup.

engy65
13. aug 2017

Dobrý žienky, potrebovala by som dobrého právnika na rodinné.pravo, hlavne nech nie je z východu, veľmi súrne a čo najskôr potrebujem radu.prosim Vás ..

lola23
14. aug 2017

Mám skúsenosť s právnickou z Trnavy,bola som s ňou spokojná.vola sa JUDr. Lucia Sukopova.

engy65
14. aug 2017

Ďakujem pozriem sa... vďaka

lola23
15. aug 2017

Zamalo : ) verím že pomôže

tehotnica
23. jan 2020

@lola23 ahoj mozem nejake info do spravy ohladom pravnicky ktoru odporucas? Dakujem

noami12
21. feb 2021

@krisabs dobrý deň je to ešte aktuálne?

lenka511
10. jún 2022

JUDr. Kosnáčová - tu je kontakt https://kosnacova.sk/