Pohovor pred rozvodom

pik712
16. aug 2021

Ahojte absolvovali ste "pohovor" pred rozvodom?
Ako to prebieha? A na co vlastne? Dakujem.

elizabet173
16. aug 2021

@pik712 aký pohovor? S kým? Boli sme vo všetkom dohodnutí a keby ma niekto posielal do manželskej poradne, tak mu hneď poviem, že je to zbytočné, lebo som rozhodnutá a svoje rozhodnutie nezmením. Ak sa dokážete na všetkom dohodnúť, rozvod môže trvať päť minút

dadis
16. aug 2021

@elizabet173 Asi v ramci Cochemskej praxe...na niektorych sudoch to maju a maju dobre vysledky

dadis
16. aug 2021

@pik712 Ja som nic take nemala, ale na niektorych sudoch robia vysluch rodicov pred rozvodom, aby im pomohli nekonfliktne prejst rozvodom, najma s prihliadnutim na caste konflikty o starostlivosti deti pri rozvode. https://www.sdetmi.com/podujatia/detail/65304/c...

elizabet173
16. aug 2021

@dadis tak v našom prípade by to bolo asi zbytočné, keď sme boli na všetkom dohodnutí, výživnom, neobmedzenom styku dieťaťa s otcom, navyše sme boli pred tým na káve v rovnakej kaviarni ako ten, čo nás rozvádzal....myšlienka je to fajn, ale pri nenávisti partnerov neviem, neviem...

dadis
16. aug 2021

@elizabet173 u nas to bohuzial tak nebolo...toto by som privitala

pik712
autor
16. aug 2021

@elizabet173 no ved prave je to zbytocne a byt este s ex v jednej miestnosti ma porazi asi..ja by som ani neisla ale ze musim lebo dostanem pokutu