Ahojte mamicky.Chcem sa spitat mam kamaratku a ta ma 3rocnu ceru byva s priatelom odcom malej ale zobraty su neni.Chce od neho odist ale jej akoze svnkor sa jej vyhraza ze jej zobere malu aj s tym jej priatelm do npatery .Boji sa toho ze o malu pride. Chcem sa spitat maju na na to narok jej ju zobrat?Vysudili by ju! Dakujem
normalne ziju v byte spolu iba oni dvaja no ked odide odneho bude zit u mami a je bez roboty zatial.A s malou ma pekny vstah
nie uplne v pohode je ani nepije ani nefetuje 🙂 aj robotu mala ale tak prepustali a prisla o nu aj o malu sa stara pekne aj do skolky ju dava.aj ja si myslim ze jej ju nevezmu len sa strasne boji.Oni byvaju v dubnici a tgen jej robi v ziline a on jej chce zobrat malu a chce chodit na tyzdnovky do ziliny a o malu sa ma starat jeho otec s jeho mamou ktory tiez robia takze neviem ako to chcu stihat len sa boji lebo maju dost penazi a povedali jej ze im to neobi problem zaplatit sud.
@lara0000 ...neviem aké má tvoja kamarátka problémy s priateľom, ale ak je otcom, má rovnaké práva na dieťa ako matka...a ak požiada súd o zverenie dieťaťa do striedavej starostlivosti.a chce sa o neho riadne ako otec starať..nie je dôvod, aby mu túto žiadosť zamietol...A dôvodom zamietnutia nebude ani to, že v čase keď bude v práci, bude dieťa so starými rodičmi...nakoniec aj tvoja kamarátka ak je v práci...dieťa je v škôlke, alebo vo výchove u inej osoby..
@lara0000 šanca je vždy... ale z tvojho príspevku nevieme nič o podmienkach, v akých žije teraz s partnerom a jeho otcom, ani o prostredí, v akom bude žiť, keď odíde, vôbec ako sa správajú k dieťaťu, aký majú životný štýl... takže vo všeobecnosti - nie je bežné, aby zverili dieťa do výchovy otcovi ale ani nemožné...