Otec syna je psychopat, chcem zamedziť styk

afrodizi
4. apr 2024

Ahojte, už dlhšie rozmýšlam nad riešením súdnou cestou. Otec malého (5r) je psychopat, berie drogy čo mám info (ale nie dokazy, ani ludi co by to dosvedcili na súde), pije a hodne velký manipulátor. Ale ja som už od toho free, vdaka Bohu neboli sme ani manželia. No už prekročil veškeré hranice, dnes mi priviedol syna ožratý. Bol s ním v pajzlu, malý nič nejedol- skoro celú chladničku doma vyjedol. No klinec je, že ho z hospody napitý viezol na bicykli a za ním ešte na volno jeho velký pes. Mohol ho zabiť. Bohužial nestihla som ho natočiť na video, zdrhol.
Neviem, čo robiť, na sociálku alebo za advokátom? Neželám si už aby sa s ním stretával- známa tak mala, že len za jej prítomnosti, ale ja ho už nemôžem ani cítiť, zabila by som ho asi. Prosím do súkromnej správy, ak sa dá a len seriózne, velké dakujem.

pribinak
4. apr 2024

@afrodizi zajtra ráno chod na socialku

alickapusinka
4. apr 2024

Strašne ráno chod na socialku ak bol opitý mohlo sa mu malému niečo stať. To treba riešiť.

ahhola
4. apr 2024

Mozno sa schvalne choval ako prasa, aby si ho nemusel brat,kedze ma aj lepsi program.🍻 Okolo dalsieho stretnutia (ma urcene sudom?) nic neries, uvidis, co bude.

afrodizi
autor
5. apr 2024

Ano, dakujem ženy, aj na socialke povedala pani, že mu ho už nemusím dať. A ked si ho začne zasa vyzdvihovať v škôlke bez môjho vedomia- už to totižto urobil, okamžite návrh na predbežné. Ked sa rieši predbežné, asi má počas tej doby zamedzený styk však až kým neurčí súd stretávacie hodiny.

leo2019
26. apr 2024

@afrodizi ak príde opitý určite nedávaj a ani nemusíš...NO uviesť dôvod a upozorniť že je dieťa v ohrození života a zdravia. Súdy v takýchto veciach rozhodujú do niekoľkých dní. NO vieš napísať aj sama a rovno na súd odniesť bez zbytočného prieťahu.