Otec dieťaťa ma uráža. Mám šancu vyhrať súd?

lilien1105
31. mar 2014

Bývam u priatela a jeho rodiny máme spolu 11mes dcéru no jeho otec má iba uráža ponizuje a stále vraví že nech má vyhodí a malú si necháju a že on mu inú ženu nájde aj muža už neznášam nezastal si ma dokonca mi chcú súdom vziať malú ale ja sa starám už má aj fyzicky obaja napadli stále sa mi vyhrážajú mám šancu že keď prvá dam podnet na súd že vyhrajem som dobrá mama len jeho otec je ozran a ja ho nenávidím proste čo mám robiť

luba28
31. mar 2014

odid ak mas kam,..a priatelovi povedz,ze ked chce nech ide s vami,alebo pojdes sama,....a chod na socialku a tam sa porad,...oni ti pomozu,ze co a ako bude najlepsie,...

juliana77
31. mar 2014

Keby sa tvoj priateľ vedel postarať aj o strechu nad hlavou, už ked vie deti robiť, tak by si nemusela riešiť tento problém.

Fyzicky ťa napadli a načo čakáš?

sissy27
31. mar 2014

zbal sa a choď a na súd si podaj žiadosť o zverenie dieťaťa do svojej opatery a návrh na výživné... a nerieš, či šancu máš alebo nie (ale áno, samozrejme že máš, dokonca veľkú a nesúvisí to s tým, kto podá prvý), proste to sprav - kebyže ti niekto povie, že nie, nemáš šancu, tak ostaneš žiť s nimi alebo odídeš sama bez malej? čo je zase dnes medzinárodný deň žien s nulovým sebavedomím?

stefka33
31. mar 2014

Super otázka. To akoby si sa spýtala, že horí mi dom, čo mám robiť? Máš odísť proste. Ak máš rodinu tak tam, ak nie tak krízové centrum. Aký podnet chceš dávať na súd, však dieťa je v tvojej starostlivosti. Jedine tak o výživné. Môžeš požiadať o predbežný zákaz styku otca s dieťaťom. Po také rady sa však chodí na sociálku.

mrsbrown
9. apr 2014

tiez som si tym presla...viem ako sa citis,ale ano...nadych-vydych-zbal sa a chod...snad mas len rodinu,kde mozes ist-----,ak zostanes v rodine kde budes svojmu dietatu davat za vzor ze k zenam sa sprava ako k handram a alkohol je bezna sucast fungujucej rodiny...a to nehovorim o tom ze bude mat nestastnu,vystresovanu matku v depresiach...v buducnosti by to mohlo mat vazne nasledky na jeho psychicky a socialny vyvoj...ak si dobra matka,tak to dokaz a daj sebe aj svojmu dietatu pokoj a kludny zivot. mas moju podporu a drzim palce. Urobis naozaj dobre,ked odides.

trudy1717
6. máj 2014

sťažuješ sa tu a necháš sa ľutovať ..... by som sa hambila na tvojom mieste si niekde ústa otvoriť . Si obyčajná klamárka, ktorá tu okráda a klame mamičky . sa tu ideš sťažovať jak sa k tebe najbližší správaju .... z toho čo tu robíš, ako ja vyjadruješ, nadávaš, klameš, vymýšlaš si a urážaš ľudí sa čudujes že je to ináč?
ked si si tu pred mhohými mamičkami vytvorila o sebe predstavu jednej hnustnej klamárky, ktorá tu len okráda mamičky ti poviem len toľko , že ak sa takto správas v súkromí sa nečudujem, že sa k tebe takto správajú... každá akcia má svoju reakciu a jak som ti povedala súkromne že počkaj počkaj tebe sa raz všetko vráti .... tak ti garantujem že takej klamárke a podvodníčke uz nebudú veriť a budu sa k tebe správať presne tak ako ty k ostatným ...