S manzelom sa to uz neda v jednej domacnosti vydrzat ... chcem sa odstahovat prec z bytu, ale bojim sa ci to nemoze manzel pouzit proti mne ako napr. unos dietata .... ? Co v takejto situacii robit ? Ďakujem
@zutera dakujem 🙂
Neni za co moja.Já se před pár roky rozvadela a udělala spoustu chyb.Kdyby si potřebovala cosi vědět napíš.Hlavně držím pěsti a přeju pevne nervy.
@zutera dakujem ti velmi pekne 🙂 mam pocit, ze je toho strasne vela a neviem co skor ☹
Ano, chápu. Je mě líto že toto prožívaš ☹.Já bych toto nikomu nepřála. Ale jedno je jisté-bude líp moja.Jen třeba vydržet. Určitě použije slova typu,, vezmu ti dítě" nebo,, odeme neuvidis ani korunu, ale to všechno přejde. Já u rozvodu zhubla 12kg, ale pro mě to bylo nejlepší rozhodnutí. Teď už dva roky žiju se svým druhym manželem a je to úplně o něčem jiném.
Ahoj ja to tiez riesim a som z toho uz na prasky, stale sa mi vyhraza, ze mi zoberie malu. Dosla som k zaveru, ze sa musim rozviest, lebo to uz psych. nevydrzim.
Nemůže, jsi jeho maminka tak pokud to nebude stěhování do ciziny tak se to považovat za únos nebude.Z vlastní skušenosti bych ale vsechny kroky které chceš udělat projednala z místní socialkou a s kuratorou pod kterou patříš. Většinou je to podle jména.