Odovzdanie syna otcovi

lililukac
6. nov 2021

Môžem sa spýtať či je problém ak so synom bývame sami ale chcem mu syna odovzdať u mojich rodičov ja osobne môže mať on voči tomu výhrady? Má to k rodičom bližšie ako k nám domov , nevidím v Tom problém on však áno v papieroch zo súdu sa nespomína nič o Tom kde mu mám syna odovzdať ale iba že mu ho mám odovzdať ja. Dakujem

fleur1111
6. nov 2021

@lililukac nemyslím si. Môj odovzdáva syna bývalej, aj keď je ona aktuálne u rodičov, vždy sa predtým vedia dohodnúť kam ho ma zaniesť.

tehotna40
6. nov 2021

@lililukac ak v tom vidí problém, ide asi len o to aby urobil "zle", lebo keď chcem byť zo synom, je mi úplne jedno kde mi ho kto odovzdá. Asi toľko k tomu.

zooeynka
6. nov 2021

@lililukac co uvadza ako problem?

pribinak
6. nov 2021

No a prečo mu nechceš odovzdať syna u teba ?

tosomja
6. nov 2021

Tak ak s tým má problém a nevadí mu, že musí ísť pár km viac, tak načo by si chodila k mame? Nehľadajte problémy tam kde nie sú. Nech deti nie sú v strese z vás.

luccija
6. nov 2021

@lililukac ak chce, tak nájde problém všade.Asi tráviš víkendy u rodičov...pozri, keď má problém nech sa obráti na súd.Ma to bližšie tak čo mu vadí?že si si dovolila ísť k rodičom?

fleur1111
6. nov 2021

Ste dospeli ľudia a dúfam, že aj rozumní dosť na to, aby ste si svoje problemy nevybíjali na deťoch. Skús sa s ním normálne porozprávať, prečo mu až tak prekáža, keď syna privezie k tvojim rodičom. Nech ti povie jeden rozumný argument. Toto sú len žabomyšie vojny na presadzovanie ega.

mandala77
6. nov 2021

@lililukac bojíš sa ho a preto mu chceš syna odovzdávať v prostredí kde sa cítiš bezpečnejšie? Ak sa ho nebojíš a on si chce pre syna chodiť tam kde on chce a nie tam kde Ty si myslíš, že má bližšie, by som to vôbec neriešila. Pretože práve tieto žabomyšie vojny deti ťažko prežívajú.

lililukac
autor
7. nov 2021

Ja mu ho zväčša odovzdávam u mňa doma len zriedka sa stane , že chcem aby si preňho prišiel tam kde som, báť sa ho teda nebojím aj keď ma už aj fyzicky napadol o to nejde proste máme aj druhého malého syna ktorému sa kvôli spánku treba prispôsobovať a v Tom čase kedy si mal pre staršieho syna prísť ešte manžel som už bola u rodičov , a bol k tomu teda riadne múdry aj keď nechápem prečo žiadny rozumný argument na to nemá , len potrebuje byť múdry a spraviť zle inak ho zvykne vyzdvihovať pri mne doma len či môže byť problém ak niekedy potrebujem aby preňho prišiel tam kde sme alebo kvôli tomu musím letieť domov len aby som robila ako chce on. Ďakujem inak že ste vyjadrili nejaký svoj názor 🙂

lililukac
autor
7. nov 2021

Odovzdal ho teda poobede už k nám domov len doobeda som mala už program a keďže som sa mladšiemu musela so spánkom prispôsobiť išlo o toz e sme z domu už teda fakt museli ísť skôr . Poobede som samozrejme už čakala doma kým prídu. Najprv keď som mu povedala aby prišiel k našim preňho že mu ho dám normálne pri aute ja, tak nebol problém neskôr volal že príde preňho tam kde má trvalý pobyt , že príde s políciou a bla bla bla ja že fajn príď s políciou ale ja som už u rodičov tak príď sem .... Povedal že a keď mi povieš ze si v inom meste mám prísť preňho do iného mesta? Čo by som samozrejme nikdy nespravila ja mu naprieky žiadne nerobím ja v tom problém nevidím , išlo o to či si to môžem dovoliť aby ho vyzdvihol inde kde bývame .

lililukac
autor
7. nov 2021

Samozrejme so žiadnou políciou neprišiel 🙂

lililukac
autor
7. nov 2021

@mandala77 nebojim sa ho o to nejde , a ja si nemyslím že ja s dvomi deťmi som tá ktorá sa mu má prispôsobovať dokonca sa neprispôsobuje mne ale svojim deťom , ak by mi dal rozumný dôvod na to prečo ho vydzvihne u nás nemám problém ale to sa stalo teraz asi druhý krát že sme neboli doma je si mal preňho prísť .

fleur1111
7. nov 2021

@lililukac iné je prísť do iného mesta 20km navyše a iné keď máš nejaký program a zhodou okolnosti by sa ti hodilo, keby prišiel na iné miesto vzdialene približne rovnako. A polícia by ho tak možno maximálne vysmiala v tomto prípade. Nenechaj sa zastrasovat, existuju ovela horšie situácie ako toto 🤷🏽‍♀️

cacianka
24. nov 2021

Musí robiť zo seba debila, ale tvári sa že ty musíš skákať ako on píska.
Ak nemáte v rozsudku výslovne napísané miesto odovzdania/ prebratia dieťaťa, len mu napíš v dostatočnom predstihu napr " termín zajtra o 16.00 platí, miesto je zo zdravotných a rodinných dovodov na adrese Novákova 7".prosím potvrdiť."
Nebude sa môcť vyhovárať že to robíš stále lebo nerobíš, ty nemusíš sedieť na riti kde ti on určí, máš písomný dôkaz že si slušne a s predstihom oznámila,
Snahu o smdohodu máš, aj si ústretová že si bližšie.
Policajti aj sudca sa mu výsmeju.
Dilinovi neustupuje, lebo ty sa snažis vychádzať a dohodnúť sa

sense
24. nov 2021

Urobila by som ako píše @cacianka, pokiaľ to ma po ceste ist k vašim pre neho alebo bližšie tak ti robí vyslovene naschvál
Moja keď ide k nemu ako je dohoda tak ju vezme v pondelok po skole a v stredu ráno ju dovedie ráno do školy a zo školy príde už sama domov. Ak je to mimo pravidelný stretnutie tak ju príde zobrať a doviesť alebo ako sa dohodneme resp kde sa dohodneme a odkedy smw sa presťahovali ešte u nás doma nebol resp na adrese kde byvame